Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Dramatik planet etki sahne

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alimania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 894

alimania

Level 8
TM Üye
Üye
Konular
1,201
Reaksiyon Skoru
94
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
150
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adım 1

Siyah arka plan 1200px * 720px büyüklüğünde yeni bir belge oluşturun. Photoshop gezegenin PSD dosya yükleyin, bizim belge üzerine tüm katmanları sürükleyin aşağıda gösterildiği gibi yeniden boyutlandırmak:

, "Cloud" klasörünü genişletin "Cloud Gölge" katmanı gidin ve yaklaşık% 30 katman donukluk azaltmak:

Bu arka plana biraz karışır böylece render tabakasının kenarı silmek, yumuşak bir silgi kullanın:

Gezegenin kenarında bazı bulut efekti eklemek, bulut filtresi veya indirilen bulut fırçası kullanabilirsiniz:

Adım 2

Gezegenin katmanları üst üste, en gidin ve aşağıdaki ayar katmanları ekleyelim:
Siyah ve beyaz
2-bw1.jpg

Siyah ve beyaz ayarı katmanı Katman maskesi:
2-bw-mask-500x289.jpg

Renk Dengesi
2-color-bal.jpg

Seviyeleri

Düzeylerini ayarlama katmanı Katman maskesi:

Eğrileri

ve burada, şimdiye kadar etkili olduğu:
2-effect1-500x289.jpg

Adım 3

Şimdi deneyin ve bu meteor etkisi yapalım. Yeni bir katman oluşturun ve% 30 sertlik yuvarlak fırça kapmak, aşağıda gösterildiği gibi turuncu bir nokta boyamak:
3-paint.jpg

Aşağıda gösterildiği gibi, iki kez bu nokta bozun: (Ctrl + T, deforme seçmek için sağ tıklayın)

Bu katmanı çoğaltın ve bu çoğaltılamaz katman için aşağıdaki Hue / Saturation (Ctrl + U) ayarları uygulayın:
3-hue.jpg

Bu orijinalinden daha yinelenen katman rengi parlak yapacak - tabakasını kopyala slighting boyutunu azaltın ve ortasında parlayan kısmını göstermek taşımak
3-resize.jpg

Yine bu katmanı çoğaltın, sonra Hue / Saturation ayarları uygulayın:
3-hue-white.jpg

Bu beyaz son kat dönecek - yine biz yeniden boyutlandırmak ve daha sonra birlikte her üç katmanları birleştirmek, aşağıda gösterildiği gibi aşağı sıkıştırmak:

Göktaşı izi yolu daha geniş ve daha uzun hale getirmek için bu tabakanın bir kaç kez daha çoğaltın ve burada etkisi o kadar uzaktır:
3-duplicate.jpg

Adım 4

Şimdi etkisi için daha efekti ekleyerek çalışır. Bu eğitsel için, ben öncelikle ışığın şeklini gerekirse ayarlamak için dönüşümü ücretsiz aracı kullanmak, yeni bir katman üzerinde bazı olayları boya Yumuşak beyaz bir fırça kullanın:

Aşağıda gösterildiği gibi, sonra gezegenin etrafında bu göktaşı etkisi çoğaltabilirsiniz:
İpucu: Daha fazla etki için ana (ilk) göktaşı çevresindeki bazı küçük olanları eklemek, daha fazla derinlik için her birinin boyutunu ayarlamak.

Adım 5

Şimdi etkisi sitesi tasarlayacak - Ben ona ateş doku uygulamak karar - gidin ve yangın dokusunun bir bölümünü seçin:

Bizim belge üzerine seçimi kopyalayıp yapıştırın, meteor katmanının altında ve gezegen için son ayarlama katmanı üzerinde yeni bir katman yerleştirin. , Aşağıda gösterildiği gibi kenarı Filtre: (Ctrl + Alt + R)

Aşağıda görüldüğü gibi, bu katman deforme eder ve çözgü:

"Hard Light",% 70 donukluk bu katmanın harmanlama modunu değiştirin:

Bu yangın tabakasının birkaç kez çoğaltın, buna göre katman donukluk ayarlayın, ya "hard light" veya "parlak ışık" için katmanın karıştırma modunu değiştirmek. Bir Sıçrama etkisi yaratmak için de çözgü yangın doku deneyin:
5-more.jpg

Adım 6

Biz neredeyse bitti! Sonunda yangın doku ile etki alanı çevresinde bazı parçacık ekleyebilirsiniz - aşağıda gösterildiği gibi bu sefer, biz, doku bazı küçük parçalar seçin:

Bizim belge üzerine seçimi kopyalayıp yapıştırın, sonra biz yeniden boyutlandırmak ve gezegenin açısı uyacak şekilde biraz deforme, aşağıda gösterildiği gibi olabilir:

Bu tabaka birkaç kez çoğaltın, yeniden boyutlandırmak ve etkisi site çevresinde ekleyebilirsiniz:

Ben de ince ayar görüntünün renk biraz bu seçici renkli görüntü ayarı ayar ekledi:
6-red.jpg

ve burada var nihai etkisi ise: (büyütmek için tıklayın)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri