Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
tebrikler afiz ws icin
ama sonmOldum kesinlikle ve kesinlikle yakamoz taraftarı olacağını sanmam![]()
Sağol Necati darısı senin başına

1.si ws icin tbrkler
2. si senin yakamozla kavgan var diye herkezin olucak diye kural kaydı yok ben kimseye dalmıyorsam onlarda bana aynı saygıyı gösterip dalmıyorlar
3.sü benim suanki halimi bilenler bilir senin yorumuna ihtiyacım yok setimi sattıgım icin ic itemleimde eksiklerim war bunuda cogu kişi bilir kafanı fazla yorma en iyisi
4.sü ise ben ne zamn la var demisim öle bi ss göremedim yani yalandan orayabiseyler yamanın anlamı yok
2. si senin yakamozla kavgan var diye herkezin olucak diye kural kaydı yok ben kimseye dalmıyorsam onlarda bana aynı saygıyı gösterip dalmıyorlar
3.sü benim suanki halimi bilenler bilir senin yorumuna ihtiyacım yok setimi sattıgım icin ic itemleimde eksiklerim war bunuda cogu kişi bilir kafanı fazla yorma en iyisi
4.sü ise ben ne zamn la var demisim öle bi ss göremedim yani yalandan orayabiseyler yamanın anlamı yok

1.si ws icin tbrkler
4.sü ise ben ne zamn la var demisim öle bi ss göremedim yani yalandan orayabiseyler yamanın anlamı yok![]()
Senin Düşünceni soranmı var burda???
Ben seni yakamoz taraftarısın demedim zaten öyle bişey düşünmüyorum bile yorumumda bile belli %99 dedim
orada %1 kalıyor sende o yüzde 1 rin içindesin:ka19::ka19:
yorum için teşeküler
:ka19::ka19::ka19: