farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Derdime Çare Plz :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kemikaykut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 473

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.Uzun bir aradan sonra tekrar TurkMMO ailesine kavuşmak güzel :) Şimdi uzatmadan konuya gireyim.Arkadaşlar dalga geçmeyin ama toptan korkma fobim var.Futßolu çok seviyorum.Ama kaleye geçtimmi tamam.İşim bitti demektir.Her toptan kaçıyorum.Abanıcaklar,yüzüme gelecek diye korkuyorum.Oynayamasamda futbola bayılıyorum.Futbol için ayakkabım var.MercuriaL.Şutlarım muhteşem.Ama çalım ve pasda zorlanıyorum.Bu fobiyi yenmek için ne yapabilirim.

Şimdiden Teşekkürler...:l04::l04::l04:

Ben de 2004 senesine kadar futbol oynarken çok evhamlı davranırdım. Bu korkuyu kendi kendime yenmiştim ve korkumun üzerine giderek başarmıştım. Korkunun üzerine giderek bu fobini yenebilirsin. Yendikten sonra futbola daha da bağlanacaksın :)

Ben de 2004 senesine kadar futbol oynarken çok evhamlı davranırdım. Bu korkuyu kendi kendime yenmiştim ve korkumun üzerine giderek başarmıştım. Korkunun üzerine giderek bu fobini yenebilirsin. Yendikten sonra futbola daha da bağlanacaksın :)

Peki bunu nasıl yenebilirim ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri