InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ticket Uzun Süredir Yanıtlanmıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umutcan99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 708

umutcan99

Level 2
Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 2 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2012-03-18 09:44:16 Tarihinde atmış olduğum tickete halen cevap verilmedi.Mmomt2 Sitesi üzerinden şifremi ve mail adresimi değiştirmek istediğimde (Hata: Hatalı Veya Eksik Bilgi) hatasını alıyorum ama şifrenin ve mail adresinin doğru olduğuna eminim.Lütfen yardımcı olurmusunuz?

Not: Hesap açılalı çok uzun bir süre oldu ondan kaynaklanıyor olabilirmi? :(

Edit: Bilgilerimi yanlış girdiğim ve hesap bilgilerinin paylaşılmadığı cevabı geldi.Bunun bir çözüm yolu olmalı,çar editli herhangi bişey olduğu zaman hesabımı nasıl kurtarırım. :mad:

Son düzenleme:
Gelen cevaba göre bilgilerinizi tekrar gözden geçirmeği deneyin.

Son düzenleme:
Gelen cevaba göre bilgilerinizi tekrar gözden geçirmeği deneyin.

Gerekli kontrolleri yaptım depo şifremi bile mail adresime gönderdim sorunsuz bir şekilde.Şifremi unuttum kısmından mail adresime göndermeye çalıştığımda ise yanlış format hatası veriyor ama defalarca denedim ticked yanıtı dahil herşey mail adresime geliyor.Şifreyi ve mail adresini değiştirmeye kalkınca hata veriyor.Lütfen yardımcı olun. :eek:

Bu konudaki uygulamaları yapın bir. Eğer hesap içinse mail yanlış olabilir.

Bu konuda yer alan bilgileri daha önce forumu araştırdıkdan sonra yapmıştım.Benim sorunum şifreyi değiştirirken hatalı veya eksik bilgi hatası ve e-mail değiştirirkende yanlış format hatası,depo şifresi istediğimde sorun olmadan mail adresime geliyor.Sorun mmomt2 sayfasından mail e depo şifresi hariç bilgi göndermemesi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri