HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sizin kadar yüzsüz sahtekar dolandırıcı işgüzar üçkağatçı hırsız neyediği belirsiz çiğ süt emmiş açgözlü ve ikiyüzlü bir firma hayatımda görmedim!
siz önce 9 ay önceki mağdur müşterilerinizin mağduriyetini giderin işgüzar herifler o kadar sahtekarlık ve dolandırıcılık yaptıktan sonra firmayı kapatıp kaçıp 9 ay sonra hiç bir şey olmamış gibi tekrar piyasaya dönmeniz yüzsüzşüğünde ötesinde birşeydir!
kimseye tavsiye etmem bilteksis kadar dolandırıcı bir firma dünyada yok!
konuyu okumadan cevap atmışsınz tebrik ederim. Mağduriyetleri giderin demişsinzi diğer metin2 vds kura konusundada ancak mağduriyetlerin giderilmesi için açılan bu konuyu okumadan konuya cevap yazmanız gülünç Okudum diyorsanız çok daha gülünç. Çünkü okuduysanız mağduriyet çalışması oldugunu ve firmanın devir alındığını görmüş olmanız gerekirdi.
konuyu okumadan cevap atmışsınz tebrik ederim. Mağduriyetleri giderin demişsinzi diğer metin2 vds kura konusundada ancak mağduriyetlerin giderilmesi için açılan bu konuyu okumadan konuya cevap yazmanız gülünç okudum diyorsanız çok daha gülünç. çünkü okuduysanız mağduriyet çalışması oldugunu ve firmanın devir alındığını görmüş olmanız gerekirdi.
bırak mağduriyeti felan makbuzlarım elimde yaklaşık 290 tl lik ödeme yaptım size hemen geri iade edin ve fotoğrafını paylaşın burada bana yatırdığınıza dair makbuzlar elimde msn verin atayım fotoğraflarını!
madem mağduriyetleri gideriyorsunuz iade edin paramı!
yok metin2 vds de iade yok diye tıraş yapmayın çünkü sebep var ortada 9 ay serverimi teslim etmediniz!
bırak mağduriyeti felan makbuzlarım elimde yaklaşık 290 tl lik ödeme yaptım size hemen geri iade edin ve fotoğrafını paylaşın burada bana yatırdığınıza dair makbuzlar elimde msn verin atayım fotoğraflarını!
madem mağduriyetleri gideriyorsunuz iade edin paramı!
yok metin2 vds de iade yok diye tıraş yapmayın çünkü sebep var ortada 9 ay serverimi teslim etmediniz!
Konuyu okuyun. msn adresine kadar herşey var ve bu konudaki mesajlarıda okumanızı tavsiye ederim. Bazı soru işaretleri kalkmış olur zihninizde en azından. Ama kalmasından çok yeni soru işaretleri oluşacağı kesin ZİHNİNİZDE....
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)