HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bilteksisde Yasin abimim hesap numaraları vardı .
Hakan Kalaya bilteksis hiç bir zaman rank sağlamadı . Rank sistemi çıkmadan daha 2 ay önce Hakan Kalay kovulmustu .
Aynen öle . Sen daha metin2ye başlamadan önce bilteksis vardı bu piyasada laf kalabalıgı yapma
Tabi Tabi Bizde Yedik
Ne O Dolunay Bilisimden Kovuldundan Biltekisde İşemi Başladin
Tabi Tabi Bizde Yedik
Ne O Dolunay Bilisimden Kovuldundan Biltekisde İşemi Başladin
İster ye ister yeme .
DolunayBilisimden kovulmadım batuya ö.m at durumu öğren veya konuyu görürse zaten yorum atar . Ayrıca bilteksisde çalısmıyorum .
Senle tartışarak o seviyelere inemem.
İyi Forumlar.
10 Kişiye Ücretsiz Metin2 VDS verilecektir. Detaylar için linke tıklayınız: goo.gl/3ZOyX
Konuyu çok baltalamıssınız.
bilteksis yeni sahibi eski durumu öğrenip onların mağduriyetini giderip yeniden satışlara başlamak istiyor.Ne güzel adam daha ne yapsın.Belliki eski karaleke yi atıp yeni bir sıfırdan işe başlamak istiyor.Karalamaya hiç gerek yok.Zaman herşeyin ilacıdır ve zaman herşeyi gösterecektir.
bilteksis yeni sahibi eski durumu öğrenip onların mağduriyetini giderip yeniden satışlara başlamak istiyor.Ne güzel adam daha ne yapsın.Belliki eski karaleke yi atıp yeni bir sıfırdan işe başlamak istiyor.Karalamaya hiç gerek yok.Zaman herşeyin ilacıdır ve zaman herşeyi gösterecektir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)