xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bilteksis | Duyuru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilteksis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

100 150 Kişi Dolandırdaktan Sonra Buralarda Nekadar BarınaBilrisinzki'

Firma devir alındı bu şekilde kanıtsız ve asılsız suçlamanın yaptırrımı çok ağır olabilir dikkat edin. Kanıtınız ve deliliniz var ise bir şeyleri öne sürün oteki türlü komik duruma düşebilirsiniz. Üstelik hosting yetkilisisiniz.

kaldı ki burada barınabilmek icin bu konu acılmadı. Zaten burada barınıyoruz. Bu konun amacı firma devir alınmasına ragmen tarafımızda eski msuterilerin magduriyetinin giderilmesi.

Size bol şanslar

Son düzenleme:
Merhaba,

Firmam adına konuşmak isterim birçok şikayet konunuz vardı. Yapan kişileri bende biliyorum zamanında ama şimdi yeniden tekrar gelmeniz ve tekrar satışa başlamanız gayet güzel oldu böyle belli başlı firmaların olması sevindirici.

Hakkınızda hayırlısı.

Devir alan kişinin ismi nedir acaba?

Saygılarımızla
Fiber Dizayn
Anıl Dere

Devr Alındıgına Dair Bi Kanit

Hakan Kalaydan Yetkili Kagit

Resim Dosya Vs Varmı ELinizde

Bana Eskiyi Açtırmayin 150 200 Kişi Dolandırıp Kaçarken Çokmu Güzeldi

Merhaba,

Firmam adına konuşmak isterim birçok şikayet konunuz vardı. Yapan kişileri bende biliyorum zamanında ama şimdi yeniden tekrar gelmeniz ve tekrar satışa başlamanız gayet güzel oldu böyle belli başlı firmaların olması sevindirici.

Hakkınızda hayırlısı.

Devir alan kişinin ismi nedir acaba?

Saygılarımızla
Fiber Dizayn
Anıl Dere

msn@bilteksis.net.tr eklerseniz detaylı bir şekilde merak ettiklerinizi iletebiliriz. Güzel düşünceleriniz için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri