-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bilteksis | Duyuru

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilteksis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptginiz Sadece Şu Olay gecer Parasiz Kalirsiniz Pardon Ya Demek Gibi Bir Sey Bir İnsan 7 Sinde Neyse 70inde Oyledir Zamanında Olmasi Gereken Bir Sey Şimdi Ne Olduda Tekrar Döndünüz. ?
 
Yaptginiz Sadece Şu Olay gecer Parasiz Kalirsiniz Pardon Ya Demek Gibi Bir Sey Bir İnsan 7 Sinde Neyse 70inde Oyledir Zamanında Olmasi Gereken Bir Sey Şimdi Ne Olduda Tekrar Döndünüz. ?

Konuyu detaylı okuyun lütfen. " İnsan 7 sinde neyse 70 inde oledir " çok doğru bir söz anca o insan su an ekipte degildir. Ekip komple yenilendi ve firma devir alındı. Kişilerin olumsuzlukları firmaya mal edilmemeli o kişi hala firmada olsaydı o zaman firma suçlu olurdu. Bu şekilde betimlemeler yapılarak sanki Bilteksis hep kötü firmaymış gibi göstermek isteyenler olacaktır. Ancak Firmanın olumsuz durumlarından çok daha fazla olumlu hizmetleri ve faydaları gözden kaçırılmamalıdır.

polemiğe girecek konulardan kaçınmaya çalışıyoruz olumlu düşünp olumlu kararlarla ilerlemek ve ilgilenmek istiyoruz. İllaki polemik oluşturacak ve olumsuz eleştiri yapcak arkadaşlar olacaktır. Kendilerini mantıklı düşünüp, duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Her türlü eleştiriye açığız ve olumluda olsa olumsuzda olsa tüm eleştiriler ele alınıp değerlendirilip gerekli ilerlemeler yapılacaktır.

Yeni ekipte,

2 çalışan bilgisayar mühendisi
3 teknik eleman
1 muhasebe sorumlusu
ve firmayı devir alan kişi
 
Son düzenleme:
Hayırlısı ne ise o olsun.Umarım kimse mağdur kalmaz :) Herkezin sorunu giderilir.
Kolay gelsin.

Mağduriyetler giderilmeye başlandı. Hala mağdur olan eski müşterilerimiz var ise msn@bilteksis.net.tr adresini eklesinler ve online olarak görüşme yapalım.

Hizmeti yarım kalan ve tamamlanmamış eski müşterilerimizin hizmetleri aktif olduktan sonra yeni metin2 otomasyon paneli ve metin2 sf özellikleri ile aktif satışlara başlayacağız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst