- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Gerçekten Yazmak Uzun Zamanımı Aldı, Yaklaşık 1 Ay Kafa Patlattım mantığı oturttuktan sonra kod kısmı basit oldu zaten
Şimdilik Ücretsiz Sunuyorum , Tabii ki Deneme Aşamasında Olduğu için , Bu Kadar Uğraşdıktan sonra emeğimin bir karşılığını tabii ki almayı düşünüyorum
..
HackShield Mantığı Nedir , Nasıl Çalışır ?
-------------------------------------
Hafıza Üzerinde Arama Yapıyor , Önceden belirttiğim
Bir .exe'yi Bulduğu An Kapatma İşlemi Uyguluyor Mantık Bu Kadar Basit
Server için ise Counter Benzeri .dll Uyguladım (İşin Özeti : Server'a Kurulan Bir Dosya Oyuncu Server'a Girdiği Zaman Veri Yollıyarak Şifre İstiyor Eğer f1`HackShield Açıksa Bu Soruya Yanıt Veriyor Aksi Halde Yanıt Gelmediği İçin Oyuncuyu Serverdan Atıyor)
Programdan 2 Ss
Ss1;
Ss2;
Programın Server Kısmı Kaldı Sadece , [Metin2 Server Üzerine Kurmaya Uğraşıyorum 1 veya 2 Ay Süreyle Ücretsiz Dağıtımına Başlıcam] Konuyu Takip Ederseniz Yararlanabilirsiniz..
Not ; Programda Hiç Bir Garanti Sunmuyoruz Sebebi Ücretsiz Olduğu İçin Elimden Geldiğince Açıkları Kapatıcam Tabii ki bunun için Kullananların Yardımına İhtiyacım Olucak
En Geç 5 Gün İçinde Denemek İsteyenler İçin Server Setup'unu Yayınlıcam.
Şimdilik Ücretsiz Sunuyorum , Tabii ki Deneme Aşamasında Olduğu için , Bu Kadar Uğraşdıktan sonra emeğimin bir karşılığını tabii ki almayı düşünüyorum
..HackShield Mantığı Nedir , Nasıl Çalışır ?
-------------------------------------
Hafıza Üzerinde Arama Yapıyor , Önceden belirttiğim
Bir .exe'yi Bulduğu An Kapatma İşlemi Uyguluyor Mantık Bu Kadar Basit
Server için ise Counter Benzeri .dll Uyguladım (İşin Özeti : Server'a Kurulan Bir Dosya Oyuncu Server'a Girdiği Zaman Veri Yollıyarak Şifre İstiyor Eğer f1`HackShield Açıksa Bu Soruya Yanıt Veriyor Aksi Halde Yanıt Gelmediği İçin Oyuncuyu Serverdan Atıyor)
Programdan 2 Ss
Ss1;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ss2;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Programın Server Kısmı Kaldı Sadece , [Metin2 Server Üzerine Kurmaya Uğraşıyorum 1 veya 2 Ay Süreyle Ücretsiz Dağıtımına Başlıcam] Konuyu Takip Ederseniz Yararlanabilirsiniz..
Not ; Programda Hiç Bir Garanti Sunmuyoruz Sebebi Ücretsiz Olduğu İçin Elimden Geldiğince Açıkları Kapatıcam Tabii ki bunun için Kullananların Yardımına İhtiyacım Olucak
En Geç 5 Gün İçinde Denemek İsteyenler İçin Server Setup'unu Yayınlıcam.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...