- Konular
- 94
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Ben Bu Yaz Sağlam Bir Server Kiralamayı Düşünüyorum (Daha Erken de Olabilir) Fakat Pvp Packlarıydı Sorunlarıydı V.b Program Bilgim Yok Bana 7/24 Gerek Ticket Gerek Online Gerek Telefonla Destek Verebilecek ve Gerçekten Kendini Bu İşe Adamış,Güvenilir ve Dürüst Bir Firma Arıyordum ve Şans Hosting'i Gördüm Bu Firmayı Bir de Siz Müşterilerin Ağzından Duymak İstiyorum
İyi Forumlar
İyi Forumlar
- Konular
- 65
- Online süresi
- 15m 41s
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 123
- MmoLira
- 52
- DevLira
- 0
Bende Merakla Bekliyorum Sonucu
- Konular
- 105
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Arkadaşlar hiç önermiyorum serverim 1 haftadır kapalı bir files yükleyin dedim hak larınız bitti dediler ama ben sadece 1 files yüklettim bu 2. oluyordu yapmadılar servere bağlanamıyorum serverim 1 haftadır kapalı müşterilere ilgi 0 yardımcı olma 0 bu bilişimi tercih ettiğim için çok pişmanım sizde aynı hataya düşmeyin.
- Konular
- 94
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Arkadaşlar hiç önermiyorum serverim 1 haftadır kapalı bir files yükleyin dedim hak larınız bitti dediler ama ben sadece 1 files yüklettim bu 2. oluyordu yapmadılar servere bağlanamıyorum serverim 1 haftadır kapalı müşterilere ilgi 0 yardımcı olma 0 bu bilişimi tercih ettiğim için çok pişmanım sizde aynı hataya düşmeyin.
Arkadaşım Yalanın Lüzumu Yok Ben Şahsen Şans Hostingden Aldım Serverimde Benden Kaynaklı Bir Hata Oluştu Format Atarmısınız Dedim Attılar 7/24 Teknik Destekleri Mevcut Adamlar A'dan Z'ye Kadar Her Türlü Konuda Yardım Ediyorlar Haklarını Yemiyelim
- Konular
- 199
- Online süresi
- 1h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 751
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
Arkadaşım Yalanın Lüzumu Yok Ben Şahsen Şans Hostingden Aldım Serverimde Benden Kaynaklı Bir Hata Oluştu Format Atarmısınız Dedim Attılar 7/24 Teknik Destekleri Mevcut Adamlar A'dan Z'ye Kadar Her Türlü Konuda Yardım Ediyorlar Haklarını Yemiyelim
O Zaman ne diye nasıl bilirsiniz konusu açıyorsunuz ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)