[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

En İyi Antivirüs Proğramı Hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SemihxD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

En İyi Antivirüs Proğramı Hangisi?

• BitDefender

• BullGuard

• F-Secure

• Kaspersky

• Symantec

• AVG

• G-Data

• Panda

• Webroot

• Avira

• Comodo

• PC Tools

• Sophos

• Avast

• MicroWorld

• Trend Micro

• Eset

• McAfee

• Norman

• Sunbelt

• Microsoft

• CA

• Norton

• Escan

• McAfee

• Trend Titanium

• Spyware Doctor

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Bilgisayarımda AntiVirüs Proğramı Vardı Ben Sildim.Yeniden Başka Bir Antivirüs Proğramı Yüklücem Sizin Yardımınızla.Bir Anket Yapıcam Çıkan Sonuca Göre Antivürüs Proğramını Yüklücem!

Son düzenleme:
en iyi virüs programı avg free antivirüstür ücretsiz sürümlerin arasında en iyisidir.Sistemi yormaz hızlıdır social network facebook koruması vardır ayrıca bir siteye girmeden önce kontol eder sizden önce çok hızlı bir şekilde güvenli sitelerin başında yeşil tik işareti çıkar diğerlerinde kırmızı ve başka işaretler mesala virüslü bir siteye girdin yanlışlıkla hemen tehdit engellendi yazar ve size bildirir sizde çıkarsınız.gelişmiş link scanner,eposta koruması,anti root kit,indentiy procetion gibi bir sürü güvenlik özellikleri vardır bende kullanıyorum öneririm tam indir.comdan güvenlice indirebilirsin.ayrıca spyware terminatör yüklersen bilgisayarı her taradığında çıkan virüsleri bulaşmadan silebilir casus yazımları engellemiş olursun

Trend Micro 2012. En Ufak Virüsü Bile Yakalıyor. Ama Ramlarınızın Sağlam Olması Ve Pek Oyun Oynamıyor Olmanız Gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri