Arkadaşlar Forumda birçok kişi wolfteam pvp kurdum diyor... Wolfteam pvp kurmak imkansız değil... Aranızda combar arms oynayan varmı diye sorsam bulamayız ama ben konuma combat armstan Girmek İstiorum... Wolteam ve Combat arms aynı oyun motoru üzerinden yapılmış oyunlar.. Eğer Combat Arms Oyununa bakarsak Wolfteamın ilk görünümüyle aynı aynı tasarım aynı silahlar, aynı modlar ve kurt yerine zombi var.. Bu size ilginç gelmiyormu.. Evet arkadaşlar konuyu sakız gibi uzatabilirim... ama işlerim güçleri var.. Wolfteam pvpsi açmak bence mümkün ama Bence dedim.. olumlu olumsuz tüm eleştirilerinize açığım.. :l04:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Selam beyler ben hacker okan ? problem nedir ?
Wolfteam us üzerine yama yapılıp kurulmuş bir tane var tanıtımını yaptım 2 tane velet gelip sahte dedi adminde konuyu kilitledi.
Wolfteam us üzerine yama yapılıp kurulmuş bir tane var tanıtımını yaptım 2 tane velet gelip sahte dedi adminde konuyu kilitledi.
Bana Ulaştırabilirmisin Bu Tanıtımları Acaba ? :ka19:
her oyunun pvp si kurulur önemli olan fileslerin sızdırılması filesler bulunursa aynı metin2 ye doner herkesin kendi pvp serveri olur 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)