Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ne diyorsun sen şimdi paylaşım yaptığınımı sanıyorsun 1000 kere paylaşılmış tarihi eser olmuş bi server filesi paylaşıyorsun bide iş yapmışsın gibi konuşuyorsun server filesten anlamıyorsun paylaştığın server files 2010 server filesi yani fosilleşmiş bu server filesin üzerine 10000 tane server files çıktı bu server filesin özellikleri berbat 99 lvl sınır sürekli LOG veriyor 1 dkda bir atıyor 99 lvl sınırmı kalmış 255 lvl sınırlı server filesler çıktı geride kalmış artık şu eski server filesi paylaşmaktan vazgeçin.!
Son düzenleme:
Paylaşman Güzel Ancak Forumda daha önce defalarca paylaşıldı.
Ve Nyomt2 Server Filesi Günümüzde çok eskide kaldı ve hataları çok fazla.
Yinede emeğine sağlık
Ve Nyomt2 Server Filesi Günümüzde çok eskide kaldı ve hataları çok fazla.
Yinede emeğine sağlık
Teşekkürler Bu Yazdıklarınız İçin.Özrümü Kabul Edin Nyomt2 Buraya Yazdığımda Pek Bişi
Çıkmamıştı Bende Koyuyum Dedim.Başka Bir Server Files Buluyum Sizinle En Kısa Zamanda
Paylaşıcam [Bir Sorunum Var Kendime Ait Hamachi Pvp Var Oyuna Giriyorum Bir Kaç Saniye Sonra Atıyor Ne Yapmak Gerek?]
Çıkmamıştı Bende Koyuyum Dedim.Başka Bir Server Files Buluyum Sizinle En Kısa Zamanda
Paylaşıcam [Bir Sorunum Var Kendime Ait Hamachi Pvp Var Oyuna Giriyorum Bir Kaç Saniye Sonra Atıyor Ne Yapmak Gerek?]
Ö.D Beyler Her Zaman Açığız.
Metin2 Destek İsteyen Hamachi'den Ulaşabilir
Hamachi Ağ Adı:Yardım Pls Bölümü
Hamachi Ağ Şifre:123
Teşekkürler
Metin2 Destek İsteyen Hamachi'den Ulaşabilir
Hamachi Ağ Adı:Yardım Pls Bölümü
Hamachi Ağ Şifre:123
Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)