HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bundan Yaklasık 1 2 Ay Once Merkur Adında Bir Server Vardi Yetkililer Dediki 2.ci Server Acılacak İyi Dedik Hayırlı Olsun Dedik Ve Ne Oldu Kım Bilirki Önce Serveri Actılar Bu Sefer'de Merkür Serveri İnanilmaz Bir Derecede Bug Lag Felan Filan Bır Gun Baktımkı Oyuna Gireyim Sinirimi Atayım Konusayım Arkadaslarla O da Ne Mıllet Alttan Yazıyor Charım Bugda Bugda Dıye Pm Pm Ustune ''Charımı Nasıl Kurtarabılırım'' Diye Bende Oyunu Nasıl Oynıyım Mıllet Pm Atıyor Bende Cıktım Oyundan Sonra Tekrar Gireyim Dedim Hata Hade Neyse Bakımdır Dedık Sonra Tekrar Hata Bole Bole Surup Gıttı Ta ki Simdiye Kadar....Sımdıde Dıyorlarkı Venus Acıldı Oraya Gıdın E O zmn Mılletın Para Ile Aldıgı Itemler Ne Olacak Bakalım Görelim '''Bunun Bir Oyun Oldugunu unutmayınn!!!!''' TLTrOjEn18 Vay Be Ne Guzel Solemıs Deme Arkadaslar Tebrık Edıyorum Kendısıni.:m08::m08::ka24::ka24: Bu sadece Benım Dedıgım Bır Yazı Deıl Herkes Bole Dusunebılır Hatam Varsa Kusura Bakmayın !!!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...