- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ARKADAŞLAR BENİM SİZE 2 SORUM VAR
1-Arkadaşlar metin2 hamachi serverıma bazı arkadaşlarım girebiliyorken bazı arkadaşlarım giremiyor.İlk başta onlar mc'leri yalnıs yazmıslardır diye düsündüm ama sonra teamwiwear la onların bilgisayarına bağlanınca hiç bir yalnıslık olmadıgını gördüm.Bunun nedeni ne olabilir
2-Dün hamachi serverima panel kurmak icin tüm gün boyunca ugrastim herseyyi dogru yaptim fakat hala tarayicima
1-Arkadaşlar metin2 hamachi serverıma bazı arkadaşlarım girebiliyorken bazı arkadaşlarım giremiyor.İlk başta onlar mc'leri yalnıs yazmıslardır diye düsündüm ama sonra teamwiwear la onların bilgisayarına bağlanınca hiç bir yalnıslık olmadıgını gördüm.Bunun nedeni ne olabilir
2-Dün hamachi serverima panel kurmak icin tüm gün boyunca ugrastim herseyyi dogru yaptim fakat hala tarayicima
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yazdıgım halde girmiyor birisi team wiwear la bana panel acabilirmi ? (AppServe de yüklü Xampp de Panel dosyalarıda var sadece acmak kaldı)
Son düzenleme:
- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
pvp olsa yardım ederdim ama pvp deil hamachi
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sorunun neden kaynaklandıgını buldum benim bilgisayarım 32 bit arkadaşımın bilgisayarı ise 64 bit oldugu iiçin benim serverıma giremiyormus
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)