Merhaba Arkadaşlar Setup Dosyalarına Tıkladığımda Yani Metin2 Kurulum Dosyası - Wolfteam Kurulum Dosyası Vs Setuplara Tıkladığımda Açılmıyor..
Bir Kaç Sorunum Var Madde Halinde Yazdım Sizden Ricam Biliyorsanız Üşenmeden Cevap Yazmanız. .
Bu Hatalara Çözüm Bulana + 1 Milyon REP Ve Dua'larım Onunla Olucaktır..
Lütfen Hepsini Bilmeseniz Bile Bildiklerinizi Üşenmeden Yazın Çünkü Çok Önemli
Bir Kaç Sorunum Var Madde Halinde Yazdım Sizden Ricam Biliyorsanız Üşenmeden Cevap Yazmanız. .
[*]Görev Yöneticisine Bakıyorum İşlemlerde Çalışıyor Fakat Masaüstüne Görüntü Gelmiyor..
[*]Metin2'ye Girerken Oyun Donuyor Ve Bida Kapatamıyorum.. Yane Görev Yöneticisinden Görevi[İşlemi] Sonlandır Diyorum Ama Hala Tık Yok.. Kapatmak İçin Oturumu Kapatıp Yeniden Açıyorum..
[*]Ayrıca Bilgisayarı Açarken Çok Bekliyorum.. 30DK'da Açılıyor Bilgisayar ..
Açılışta USB DEVİCE #1 felan birşeyler yazıyor. Sonra O Bitinci Siyah Ekran Geliyor,Sol Üstte Sürekli Nokta Yanıp Sönüyor..Sonra Oda Bitiyor Windows Açılıyor Derken Bekliyorum Böyle Böyle 30DK Oluyor..
[*]Birde Bilgisayarımı Açarken Çok Ses Çıkarıyor..
Bu Hatalara Çözüm Bulana + 1 Milyon REP Ve Dua'larım Onunla Olucaktır..
Lütfen Hepsini Bilmeseniz Bile Bildiklerinizi Üşenmeden Yazın Çünkü Çok Önemli
Bilgisayarım'ın Özellikleri :
Windows 7 Ultimate Service Pack 1 - 32 Bittir..
İşlemci : AMD Athlon(tm) X2 Dual Core Processor BE-2300 1.90GHz
Yüklü RAM : 1GB
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 8500 GT (Microsoft Corparation - VDDM v1.1)
Windows 7 Ultimate Service Pack 1 - 32 Bittir..
İşlemci : AMD Athlon(tm) X2 Dual Core Processor BE-2300 1.90GHz
Yüklü RAM : 1GB
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 8500 GT (Microsoft Corparation - VDDM v1.1)
Senin Pc ye Sağlam bi format lazım kanka =) Tüm sorunları Halledecektir =)
Ses Çıkarma olayınada gelirsek her bilgisayar açılışta biraz ses yapar power ve işlemci fanı 2 kat daha hızlı döner pc yi bi üflettirirsen sorun kalmaz
Kısacası Bilgisayarını İç Dış ve Sistem Olmak Üzere Temizlemelisin =)
Ses Çıkarma olayınada gelirsek her bilgisayar açılışta biraz ses yapar power ve işlemci fanı 2 kat daha hızlı döner pc yi bi üflettirirsen sorun kalmaz
Kısacası Bilgisayarını İç Dış ve Sistem Olmak Üzere Temizlemelisin =)
Temizlemeden Kastın Yane Tozları Filanmı Almak ?
-Onları Yaptım..
-Ayrıca Format CD'si Var Ne Kadar Attıysam Olmadı
-Onları Yaptım..
-Ayrıca Format CD'si Var Ne Kadar Attıysam Olmadı

Pc nin geç açılması ram den 1 gm yetmiyor olabilir kullandıgın oyunlara programlara göre birde o 1 gb ram paylaşımlı ise o zaman zati o bilgisayar iyice yavaşlar
Kasadan açılışta ufak bir ses gelir ama kullana kullana bu ses daha da fazla olur bu sesi senin kendin bulman gerekir çünkü kasadan çıkan fazlaca ses var tahminini yapmak zor
Kasadan açılışta ufak bir ses gelir ama kullana kullana bu ses daha da fazla olur bu sesi senin kendin bulman gerekir çünkü kasadan çıkan fazlaca ses var tahminini yapmak zor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)