Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Pamukkale soft

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cooumut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 779

cooumut

Level 8
TM Üye
Konular
238
Reaksiyon Skoru
47
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 4 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
133
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Pamukkale soft nasıl bilirsiniz

İyi Biliriz

çok iyi bir bilişim ben ordan server almıstım bugun kapattım swyı sw ıle akası yok kapamamım ozel sorunlar 7/24 desteklerı var emın olabılırsın krdsm ben gece saat 4 de adamla sohbet edıyorum o derece tek eksıklerı eksık sayılmaz bence hıle kullanımı engellenmıoyor duymussundur heralde biilmiyorum ama RuLingM2 bnmdı öneririm firewall ve otopack yuklettır hıle sorunu duzelır eger alıcısan tabı

pek önermiyorum kendilerinin bile farkında olmadıkları hataları var ve genelde hataların hep senin yaptıgını savunurlar daha cok gecelerı yardımcı olurlar gunduzlerı o kadar yardımcı olamıyorlar yanı ben aldım ama sana pek onermıyorum ben de kapattırdım zaten

Yorumların hiç birine katılmıyorum uyduruk bir sistemleri var geçende server aldım çok dandik dosyaları aldığıma bin pişman oldum oyun kapanıp duruyor sonra düzeltmek için bir kaç hata yapdım 1 haftadır cevap alamıyorum attığım ticketlerin.. Sakın kardeşim bin pişman olursun etmediğin küfür kalmaz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri