Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Lan sizlere abi dedim süslü sözler kullanmamda sevmemde
Kalbimin temizliğiyle gerçekleri söylerim iyi kötü size utandıgım halde gene sorunumuzu anlattık
en önemlisiide ne biliyormusun Azap Senı ABİM OLARKA GÖRDÜM
tabi umrundamıyız kimseni (ekinde değiliz)
Ne uraşcazki mmomt2 sw lerinde carlarım var
Onu oynarım
Milleti yatırıdıgı ekonomik fiyatlardan bananet onlamı uraşcam
HAKLISIN BE ABİ haklısın sende haklısın
YATIRDIIGM EKONOMIK FİYATI EN COK BENI MAFEDER HAYATIMIDA MAFEDER
HAKLISIN BUNU BIRTEK BEN ANLARIMM
Vicdanın rahat mı
Hak yiyorsunuz ben itemlerı verdım sslerde var
daha ne ceza cektiryorsunuz
Kalbimin temizliğiyle gerçekleri söylerim iyi kötü size utandıgım halde gene sorunumuzu anlattık
en önemlisiide ne biliyormusun Azap Senı ABİM OLARKA GÖRDÜM
tabi umrundamıyız kimseni (ekinde değiliz)
Ne uraşcazki mmomt2 sw lerinde carlarım var
Onu oynarım
Milleti yatırıdıgı ekonomik fiyatlardan bananet onlamı uraşcam
HAKLISIN BE ABİ haklısın sende haklısın
YATIRDIIGM EKONOMIK FİYATI EN COK BENI MAFEDER HAYATIMIDA MAFEDER
HAKLISIN BUNU BIRTEK BEN ANLARIMM
Vicdanın rahat mı
Hak yiyorsunuz ben itemlerı verdım sslerde var
daha ne ceza cektiryorsunuz
İtemlerimi Çaldığım Kişiye Geri Verdim Charımı Daha Niye Açmıyorsunuz Diyorsun.
Bak Şöyle Düşün. Bir Cam Vazo Kırılıyor. Sen Gidiyorsun Yapıştırıcısı Şusunu Busunu Alıyorsun. Tekrar Yerine Yapıştırıp Eskisi Gibi Yapmak İçin. Her Ne Kadar Elinden Gelenin Fazlasını da Yapsam O Cam Vazo İlk Haline Gelir mi Gelmez Tabi ki.
Bu Yaşadığın Olayda Aynen Böyledir. Kişiye Çaldıgınız İtemlerin Kat Kat Fazlasını da Verseniz O Hesabınızın Banı Süresi Dolmadan Açılmaz ! Bunu Kafana Sok Artık. Buraya Gelip İtemleri Verdim Banımı Açın Artık Bisürü Vicdandan Bahsediyorsun Bu Vicdanını O İtemleri Çalmadan Önce Düşünseydin Keşke Tüm Bunları Yaşamazdın.
Bu Konu Hakkında Sana Cevap Veriyorum Sürekli Anlamak İstemiyorsun 100 lerce Kez Cevap Almışındır.
Cezanı Çekmeden Banın Açılmayacak.
Konu Kapatılmıştır.
Bak Şöyle Düşün. Bir Cam Vazo Kırılıyor. Sen Gidiyorsun Yapıştırıcısı Şusunu Busunu Alıyorsun. Tekrar Yerine Yapıştırıp Eskisi Gibi Yapmak İçin. Her Ne Kadar Elinden Gelenin Fazlasını da Yapsam O Cam Vazo İlk Haline Gelir mi Gelmez Tabi ki.
Bu Yaşadığın Olayda Aynen Böyledir. Kişiye Çaldıgınız İtemlerin Kat Kat Fazlasını da Verseniz O Hesabınızın Banı Süresi Dolmadan Açılmaz ! Bunu Kafana Sok Artık. Buraya Gelip İtemleri Verdim Banımı Açın Artık Bisürü Vicdandan Bahsediyorsun Bu Vicdanını O İtemleri Çalmadan Önce Düşünseydin Keşke Tüm Bunları Yaşamazdın.
Bu Konu Hakkında Sana Cevap Veriyorum Sürekli Anlamak İstemiyorsun 100 lerce Kez Cevap Almışındır.
Cezanı Çekmeden Banın Açılmayacak.
Konu Kapatılmıştır.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...