Merhaba Arkadaşlar Biliyorsunuz Ki Packler Güncellendi Bende Buna çok Kızdım ve Yeni Hack Buldum
NOT : HİLEYİ İNDİRDİKTEN SONRA HİLEYİ BİR VİRÜS TARAMASINDAN GEÇİRMENİZİ ÖNERİYORUM. OLACAK DURUMLARDAN SORUMLU DEĞİLİM.UFAK SORUNLARINIZI YORUM OLARAK ATIN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAGIM.
-HİLENİN KULLANIMI -
Öncelikle İndiriyoruz Ondan Sonra Masaüstüne Çıkarıyoruz.Ardından SndDvr.dllyi CroosFirenin içine atiyoruz.Patcher Cfden oyuna giriyoruz.(Win7 ve vistalar yönetici olarak çaliştirsin)Komut dizisi gelicek onu kapıyoruz ardından bi hata gelicek o hata sesle ilgili dll değişti die geliyor önemsiz. Ve Keyfimize bakıyoruz.
ARKADAŞLAR LÜTFEN ANLATIMI OKUYUNUZ SONRA ÇALISMIYOR DİYE YORUM YAPMAYINIZ.!
BEYLER ALINTIDIR ARKADAŞ VİRÜS TOTAL FELAN KOYMAMIŞ EKSİK KONU ONAN TEKRAR PAYLAŞTM .!
Hilede Küçük Bir Virüs Vardır İsteyen İndirir İsteyen İndirmez.
Karşıma Çıkmayın
GoDD*SÜ
MENÜ İNSERTLE AÇILIR/KAPANIR...!!
VİDEO İNDİR:
NOT:VİDEOYU İZLEMEDEN YAPMAYN DERİM SİZ BİLİRSNZ..!!!!!
NOT : HİLEYİ İNDİRDİKTEN SONRA HİLEYİ BİR VİRÜS TARAMASINDAN GEÇİRMENİZİ ÖNERİYORUM. OLACAK DURUMLARDAN SORUMLU DEĞİLİM.UFAK SORUNLARINIZI YORUM OLARAK ATIN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAGIM.
-HİLENİN KULLANIMI -
Öncelikle İndiriyoruz Ondan Sonra Masaüstüne Çıkarıyoruz.Ardından SndDvr.dllyi CroosFirenin içine atiyoruz.Patcher Cfden oyuna giriyoruz.(Win7 ve vistalar yönetici olarak çaliştirsin)Komut dizisi gelicek onu kapıyoruz ardından bi hata gelicek o hata sesle ilgili dll değişti die geliyor önemsiz. Ve Keyfimize bakıyoruz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ARKADAŞLAR LÜTFEN ANLATIMI OKUYUNUZ SONRA ÇALISMIYOR DİYE YORUM YAPMAYINIZ.!
BEYLER ALINTIDIR ARKADAŞ VİRÜS TOTAL FELAN KOYMAMIŞ EKSİK KONU ONAN TEKRAR PAYLAŞTM .!
Hilede Küçük Bir Virüs Vardır İsteyen İndirir İsteyen İndirmez.
Karşıma Çıkmayın
GoDD*SÜMENÜ İNSERTLE AÇILIR/KAPANIR...!!
VİDEO İNDİR:
NOT:VİDEOYU İZLEMEDEN YAPMAYN DERİM SİZ BİLİRSNZ..!!!!!
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)