HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar 0 BUG DB'm var.
Özellikleri:
13 Dg Itemler
13 Dg Blue Sistemi
Jupiter/Yuno/The Earth spawn dışında Babilion/Cursed Cerberus spawnları
5 dk da bir unique spawnları (Ivy,Demon,Lord hariç.. Onlar özel olsun diye ellemedim)
Tek game server ile sorunsuz çalışma..
Osmanlı silkroad tarzı 115'e kadar moblar spawn olmakta..
En son Demon avatar hariç bütün yeni dressler eklidir.. (Item mall'da ekli değildir.. Siz eklersiniz..)
Honor ranktan tutun kale savaşına kadar herşey bugsuzdur..
Veri tabani 120 levele göre düzenlenmiştir..
Vigor,12dg lucky powder normal fiyattan ve bazı 12 dg stoneler 100'er emden jangan atcının ordaki extras npcde satılmaktadır..
Yeni skiller (Silkroad-R Skilleri) veritabanina ekli ama mediada ekli değil mediaya siz eklersiniz..
50 TL ye DB ile birlikte kuruyorum Normalde Sadece 100 TL DB Satıyorum , Kampanya Düzenledim..
Hamachi Kurmam , Kesinlikle VDS !
İLETİŞİM: ga_aspirin@hotmail.com
Özellikleri:
13 Dg Itemler
13 Dg Blue Sistemi
Jupiter/Yuno/The Earth spawn dışında Babilion/Cursed Cerberus spawnları
5 dk da bir unique spawnları (Ivy,Demon,Lord hariç.. Onlar özel olsun diye ellemedim)
Tek game server ile sorunsuz çalışma..
Osmanlı silkroad tarzı 115'e kadar moblar spawn olmakta..
En son Demon avatar hariç bütün yeni dressler eklidir.. (Item mall'da ekli değildir.. Siz eklersiniz..)
Honor ranktan tutun kale savaşına kadar herşey bugsuzdur..
Veri tabani 120 levele göre düzenlenmiştir..
Vigor,12dg lucky powder normal fiyattan ve bazı 12 dg stoneler 100'er emden jangan atcının ordaki extras npcde satılmaktadır..
Yeni skiller (Silkroad-R Skilleri) veritabanina ekli ama mediada ekli değil mediaya siz eklersiniz..
50 TL ye DB ile birlikte kuruyorum Normalde Sadece 100 TL DB Satıyorum , Kampanya Düzenledim..
Hamachi Kurmam , Kesinlikle VDS !
İLETİŞİM: ga_aspirin@hotmail.com
bizde açmak istiyoruz ama ne yazıkkı mediadan anlamıyorsunuz sanırım.. hayırlı satışlar yinede..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)