Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Npc ye item ekleme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gecegozlu159
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Merhaba arkadaşlar..
Ben yeni server açtım npclere bütün itemleri ekliyorum fakat efsun ve artırma kagıdı eklenmiyor 3 saattir ugrasıyorum. forumda bi çok konuyu arastırdım hepsini uyguladım ama nafile yardımcı olabilirmisiniz ?

Çözüm
Tahminlerime göre shop item bölümünde npcnin kendi kodunu yazıyorsunuz örnek olarak silah satıcısı : 90001 gibi aslında yazmanız gereken shop item npc silahçı kodu : 1 dir bu tarz hatalar yapan bir çok kişi oluyor npc item ekleme işlemlerini tekrar gözden geçirmeninizi öneririm , metin2 alt yapısında item protoda olup envatere gelen tüm itemler npc eklenebilirler iyi forumlar.
evet bendede aynen böyle bir problem var efsunlarda değil ama sadece inciler ve kutsama küresi ha birde istiridye 4 npcye denedim koyulmuyor acaba filezilla'dan kaynaklı bir değişiklik mi yapmamız lazım?

Tahminlerime göre shop item bölümünde npcnin kendi kodunu yazıyorsunuz örnek olarak silah satıcısı : 90001 gibi aslında yazmanız gereken shop item npc silahçı kodu : 1 dir bu tarz hatalar yapan bir çok kişi oluyor npc item ekleme işlemlerini tekrar gözden geçirmeninizi öneririm , metin2 alt yapısında item protoda olup envatere gelen tüm itemler npc eklenebilirler iyi forumlar.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri