raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

WWE'De Gündem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JeFFHaRdYFaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 662

JeFFHaRdYFaN

Hardyac Arrest
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,833
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
742
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
265
MmoLira
-240
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

UsK6B.jpg

Ne Olacak Bu Miz`in Hali?

Son günlerde sık sık kendimize sorduğumuz bir soru. Düşüş aslında her güreşçinin belirli aralıklarla yaşadığı bir olaydır, bunu hepimiz biliyoruz. Burada ilginç olan geçen yıl Wrestlemania Main Event`i görmüş bir adamın bu yıl upper-carter konumuna kadar düşmesi. İnsan ister, istemez The Miz sadece o dönem için mi kullanıldı diyor fakat böyle olduğunu düşünmüyorum. Miz`e uygun bir ortam hazırlanamadı, onun için uygun bir feud yoktu. Zaten Awesome Truth ile boş durmadı. Herşeye rağmen SS`de Me olmayı başardı.(Rock-Cena`nın önüne yem olarak atılsa bile) İkili dönem dönem iyi işler yaptı. Herşeyi geçecek olursam Miz için 2012 Draftı oldukça önemli. Yıldızımıza Smackdown yolu göründü gibi gözüküyor. Onun için yararlı da olacaktır, orada tekrar yükselişe geçeceğini tahmin ediyorum. Ha RAW`da tekrar yükselişe geçebilir mi? Tabii ki de evet. Mike`ın kalitesi tartışılmaz. Ancak SD Miz`e, Miz`de SD`ye yarayacaktır. Büyük bir çıkış gerçekleştirmesi için SD!`a gitmesinin yararlı olacağını düşünüyorum.

Açık olmam gerekirse tam bir Miz fanıyımdır.Tarafsız bir şekilde yorumlamaya çalışacağım.Miz şu sıralar çok fazla hata yapıyor ring içinde.WWE bunun yüzünden Miz'i cezalandırıyor olabilir.Yinede 23 Nisan'daki Draft'larda Smackdown'a geçip bir süre Smackdown'ı taşıyacağından eminim.The Miz gibi birisi 5 Aralık'dan beri maç kazanamıyorsa bu bir hatadır.WWE hatalarından dolayı Miz'i Smackdown'a göndermek istiyor olabilir.WrestleMania'da yer almayacağı hemen hemen kesin gibi artık.Umarım 23 Nisan'daki Draft'larda tahmin ettiğimiz gibi olur da Smackdown'a geçip bir süre orayı taşır.Smackdown'da olunca hem bazı hatalarını telafi etme fırsatı bulur.Bir diğer nokta ise tahmin ettiğimiz gibi olursa bu Miz'in son şansıdır.Nasıl değerlendirirse gelecekte o süre zarfındaki yaptıklarıyla bir yere gelecektir.Umarım en iyi şekilde değerlendirir.

Lnc51.jpg

Team Teddy Long vs Team Laurainist

Baktığımız zaman gayet güzel bir maç, GM`lerin karşı karşıya gelmesi ilgi çekici ve zevkli bir rekabet görünümünde. Ama unutlamaması gereken bir nokta da maçta kullanılacak isimler. Mid-Carter güreşçilerin de şovda yer alması gerektiği bilincindeyim. Ama böyle bir maçı Mid-Carter karşılaşmasına çevirmek yerine sağlam isimlerin kullanılmasını ve maçın değerinin kat be kat artması taraftarıyım. Artık iş işten geçmiş gibi görünüyor, maçta Jack Swagger, Dolph Ziggler(küçümsenmemesi gereken bir isim olsa da henüz o seviyeye gelemedi), Kofi Kingston, Santino Marella gibi isimler yer alacaktır. Peki kimleri bekliyordun diye soracak olursanız Alberto Del Rio, Christian, Mark Henry gibi üst kademe güreşçiler tercihim olurdu. Halen tam olarak belli birşey yok ama şimdilik böyle görünüyor. Bu saydığım isimlerle maç bırakın card`ı doldurmayı, o muhteşem 3 ana maçın arkasından gelebilirdi.

Açıkcası maç epey güzel olacak gibi gözüküyor.Ring içi bakımından da üst düzey olacak gibi maç WrestleMania'da.Bu haftaki RAW şovunda Santino Marella'nın kemeri kazanmasını bir çok kişi eleştirdi ancak ben hala maçın büyüsündeyim.GM senaryosu maçta öyle bir aktif rol oynadı ki maçı bırakıp ona daldık.Marella şu sıralar zaten kendisinden beklenen performansın çok çok üzerine oynuyor.Bunca yıldır yaptığı şaklabanlıkların ödülünü aldı Marella.Aldığı karşılaşmayı asla unutmayacağım tahminimce.Maç oldukça iyiydi çünkü.Marella büyük ihtimalle Long'un takımında bulunacaktır çünkü United States kemerinin aktif bir şekilde WrestleMania'da olacağını sanmıyorum ben.

SRPl7.jpg

Randy Orton Heel Turn ?

Kane`in amaçladığı olay. Umarım(z) amacına ulaşır da. Randy Orton`un böyle bir değişime ihtiyacı var. Son RAW`da bizi bu yolda biraz umutlandırdı gibi. Gelişi, RKO`su ve bakışlarıyla bize bir mesaj yolladı. İntikam için yapılmş bir Face atağına benzediğini söylemek güç. Daha çok sinsice bir atağa benziyordu. Feudun ilerleyişinde Orton, Kane`e ezilmeyi hazmedemeği için başka yollara başvurmak isteyecektir. Orton yenilgiyi kabul edemeyen bir adam modunda. Bu yolun sonu olan Wrestlemania`da Kane`e kaybetmemek için neden eski alıştığımız hilelerine başvurmasın diyorum! Bu benim öngürülerim, imkansız görünmüyor. Şahsen Orton`un face modunda Kane`i eze eze yenmesi beni hayal kırıklığına uğratacaktır. Ondansa yıkılmak bilmeyen Kane`i kendi oyunlarıyla yıkmasını bekliyoruz. Hadi Randy, umudumuzu boşa çıkarma.

Smackdown'da aslında çok ümitlenmemiştim,arkada kalacaktı bu feud ancak bu haftaki RAW'dan sonra tüm düşüncelerim değişti.Artık karşımızda her şov rakibini bozguna uğratan Kane yok.Artık yenilmez bir Kane yok.Bu da senaryoyu güzelleştiren bir faktör.WrestleMania'da World Heavyweight maçını saymaz isek en arkada kalan maç gibi gözükse de eminim geliştirilecektir bu Smackdown şovunda.Bakalım WrestleMania'da nasıl bir maç izleyeceğiz.Herşeyden önemlisi Orton'ın tavırları tabiki de.Heel olmaya çok yatkın bir duruşu var şu vakit.İleride Orton'ı heel olarak izlersek şaşırmam.Kane bu sefer başaracak gibi.

akJC6.png

Genel Bakış

WWE son dönemlerde bizi hayal kırıklığına uğratmıyor. Tüm feudlardan istediğimz verimi, heyecanı alıyoruz. Özellikle reyting konusuna parantez açmak istiyorum. Burada WWE`e suç bulmak hata olur. Ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar, yani daha ne olsun! Ben daha çok insanların güreşe olan ilgisini kaybettiğini düşünüyorum. WWE ne yaparsa yapsın reytinglerin tavana ulaşması şimdilik zor görünüyor. Bu yıl kısır döngüden çok değişik rekabetlerle karşı karşıyayız. Rock-Cena maçının önemini tartışmaya bile gerek duymuyorum. 2 neslin favori güreşçileri karşı karşıya. HHH-Taker, Hell In A Cell.. Taker`ın serisi ve kariyeri ortada. Son olarak özel hakem olarak Shawn Michaels açıklandı. Chris Jericho-CM Punk. Best In The World kim? WWE kemeri ortada, ortada ilgi çekici bir Best In The World iddiasu var, iki ismin de ring içi performansı ortada. Adeta iştahımızı kabartan bir maç. WHC maçı beklenen düzeyde olmasa da şu 3 ana maç dahi yeter de artar diye düşünüyorum. Ek olarak gelecek maçlarda var. WWE`nin insanları sıkmamak için araya önemsiz ‘bir` maç dahi koymadığını da es geçmek istemiyorum. Tüm segmentler, promolar, maçlar gayet iddialı. Reytingler kalan haftalarda yükselir ve WWE hakettiğini alır diye umut ediyorum

Genel olarak şovlara baktığımızda ayın ilk şovları muhteşem geçiyor.Önce Ocak,sonra Şubat ve şimdi de Mart ayı.Dün gece izlediğimiz RAW yılın en iyi 2.RAW'ıydı bana göre.Bu seneden oldukça umutluyum.WrestleMania öncesi senaryolara baktığımızda "Who's Best?" senaryosu göze çarpıyor direk.Bir tarafta Jericho,diğer tarafta Punk.WrestleMania'daki maçtan beklentimiz oldukça yüksek.Onun dışında dün RAW'da bir şok durumu yaşadık.HBK cehenneme girmeye karar verdi.Bakalım neler bekliyor bizi.Direk yorum yapmak saçma olur bu konuda.WrestleMania'yı izleyelim :)

Alıntıdır.​

Eskiye göre reytingler ve maçlar yine hız kazandı iyi durumda.Birşeye değinmek istiyorum.Randy orton Heel gibi diyorsun.Randy'nin normal hali ve ben randy'nin heel turn yapacağını zannetmiyorum.Wwe kariyeri boyunca face kalacaktır.Heel olması daha iyi ama Smackdown'da kalacaksa heel olsun reyting açısından.Eğer Raw'a draft olursa face kalması yeterli olacaktır.Bu Sezon wm'de bence ön planda the rock vs Cena maçı olacak yani wwe kemeri değil.Ama son 5-6 sezondurda en iyi wwe kemer maçı olacağı kesin.Punk vs Jeri.Yanı sıra hhh vs taker hell in a cell hakem hbk güzel maç olacak.Ve main event maçıda Team Long vs Team John bunların üstüne birde mitb olsa güzel olurdu.Whc maçı geçen senelere göre daha kötü olacaktır.Sonuçta bir çaylak ve bir üstad maçı.Sheamus vs Bryan sheamus kazanmasa wwe ters köşe yapmış olacak.Ondan önceki whc maçlarına bakarsak jeri vs edge.edge vs adr.Yani güzel bir wm bizi bekliyor olacak.Konu için Teşekkürler.

Eskiye göre reytingler ve maçlar yine hız kazandı iyi durumda.Birşeye değinmek istiyorum.Randy orton Heel gibi diyorsun.Randy'nin normal hali ve ben randy'nin heel turn yapacağını zannetmiyorum.Wwe kariyeri boyunca face kalacaktır.Heel olması daha iyi ama Smackdown'da kalacaksa heel olsun reyting açısından.Eğer Raw'a draft olursa face kalması yeterli olacaktır.Bu Sezon wm'de bence ön planda the rock vs Cena maçı olacak yani wwe kemeri değil.Ama son 5-6 sezondurda en iyi wwe kemer maçı olacağı kesin.Punk vs Jeri.Yanı sıra hhh vs taker hell in a cell hakem hbk güzel maç olacak.Ve main event maçıda Team Long vs Team John bunların üstüne birde mitb olsa güzel olurdu.Whc maçı geçen senelere göre daha kötü olacaktır.Sonuçta bir çaylak ve bir üstad maçı.Sheamus vs Bryan sheamus kazanmasa wwe ters köşe yapmış olacak.Ondan önceki whc maçlarına bakarsak jeri vs edge.edge vs adr.Yani güzel bir wm bizi bekliyor olacak.Konu için Teşekkürler.

Önemli Değil .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri