Konumda sadece admin ilgilenirse işte o zaman yardımcı olmuş olursunuz...
Sayın admin uzun zamandır bu konuyu acmak istiyordum ama müsait olamadığımdan açamıyordum ve şimdi müsaitim ve açtım konumu
Oyunda uzun bir süreden beri hata var ve ya hile kullanıyorlar pazar charım şehirin içinde bırakıyorum saatlerce sonra geliyorum bi bakıyorum ki. pazar charım sürüklenmiş boss kesiyorum düşen itemler adıma düşüyor ama alamıyorum yanımdakı adamlarda hile var birden topluyorlar galiba cünkü düştüğü an otomatik olarak alıyor ben tıklıyorumda fayda etmiyor bugün cölde kaya kestiğimdede öyle azraildeki itemler adıma düştü sadece adımı gördüm Ve alamadım galiba bu hata veya hile anlamıs deilim sen en iyisini güzel bir cümleyle acıklarsan makbule gecer boss ta kesemiyoruz ejderha kesiyorum ejderhadan item düşmüyor direk ölüyor ejderha aslında düşüyor ama gözükmüor anında topluyorlar mümkünse güzel bir bilgilendirirsen bizi iyi olur
Teşekkürler adminim
İyi forumlar
Sayın admin uzun zamandır bu konuyu acmak istiyordum ama müsait olamadığımdan açamıyordum ve şimdi müsaitim ve açtım konumu
Oyunda uzun bir süreden beri hata var ve ya hile kullanıyorlar pazar charım şehirin içinde bırakıyorum saatlerce sonra geliyorum bi bakıyorum ki. pazar charım sürüklenmiş boss kesiyorum düşen itemler adıma düşüyor ama alamıyorum yanımdakı adamlarda hile var birden topluyorlar galiba cünkü düştüğü an otomatik olarak alıyor ben tıklıyorumda fayda etmiyor bugün cölde kaya kestiğimdede öyle azraildeki itemler adıma düştü sadece adımı gördüm Ve alamadım galiba bu hata veya hile anlamıs deilim sen en iyisini güzel bir cümleyle acıklarsan makbule gecer boss ta kesemiyoruz ejderha kesiyorum ejderhadan item düşmüyor direk ölüyor ejderha aslında düşüyor ama gözükmüor anında topluyorlar mümkünse güzel bir bilgilendirirsen bizi iyi olur
Teşekkürler adminim
İyi forumlar
admin degilim ama acıklayabilirim oyunun tek ilgilendigi durum hile degil zaten bu kadar kolay olsaydı coktan kaldırıldı yeni sürüme gecince kaldırılacagını söyledi admin o zamana kadar böyle devam edecek mecburen ama bilindiği gibi metin2 nin her çeşitinde hile var tr sinden tut en iyi pwp sinden en kötü pwp sine kadar cözülecektir sadece biraz sabır ve anlayış...
UltraVıolet;9434124' Alıntı:admin degilim ama acıklayabilirim oyunun tek ilgilendigi durum hile degil zaten bu kadar kolay olsaydı coktan kaldırıldı yeni sürüme gecince kaldırılacagını söyledi admin o zamana kadar böyle devam edecek mecburen ama bilindiği gibi metin2 nin her çeşitinde hile var tr sinden tut en iyi pwp sinden en kötü pwp sine kadar cözülecektir sadece biraz sabır ve anlayış...
Arkadaşım orada ne demiş konumla admin ilgilenirse demiş seni ilgilendiren bir durum göremiyorum.
Öncelikle konu da polemik yapmayınız.
MMOMT2 de 7x ve bir hile daha çalışıyor sadece. Bunların kaldırılması için de admin'in çalışmaları var. Biz de en kısa sürede kaldırılmasını umuyoruz.
MMOMT2 de 7x ve bir hile daha çalışıyor sadece. Bunların kaldırılması için de admin'in çalışmaları var. Biz de en kısa sürede kaldırılmasını umuyoruz.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...