orjinal iŞletim Sisteminde çaLıŞıyor bence en iyiSi bu iSmi Microsoft Security Essentials
orjinal adresi
VuruS TotaL Link
buda rar :
rarın içindeki exe
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
orjinal adresi
VuruS TotaL Link
buda rar :
rarın içindeki exe
Son düzenleme:
Arkadaşlar araştırıyorum ve öyle paylaşıyorum googleden de yazıp nasıl bir program oldunu anlarsınız isminide yazdım MSE gerçekten güzel bir Free antivirüs sistemi zorlamaz Windows ile uyumlu.
Yok Ben Güvenlik manyağıyım diyorsan , Avira Free, Avast 6 free , Panda Cloud , BitDefender Free , Avg Free , gibi ücretsiz antivirüs veya Comodo firewall , PC Tools Firewall , Outpost firewall , comodo İnternet Security gibi free internet security yazılımı ve yanınada Spyshelter Free antilogger yazılımını kurup + Hips olarak ta ThreatFire kurup aşırı bir güvenlik yapabilirsiniz bunlarda seçenek tabiki
Yok Ben Güvenlik manyağıyım diyorsan , Avira Free, Avast 6 free , Panda Cloud , BitDefender Free , Avg Free , gibi ücretsiz antivirüs veya Comodo firewall , PC Tools Firewall , Outpost firewall , comodo İnternet Security gibi free internet security yazılımı ve yanınada Spyshelter Free antilogger yazılımını kurup + Hips olarak ta ThreatFire kurup aşırı bir güvenlik yapabilirsiniz bunlarda seçenek tabiki

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)