Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Herkese İyi Forumlar Şimdi Sizlere Bomba Gibi Server Tanıtacağım ! Emek Server Ama Uzun Ömürlü Server Oyun Daha Yeni Açıldı Sıralamaya Bakabilirsiniz...
Her Hafta Bol Bol Event Bol Bol Ox Yarışması Yapılacak Arkadaşlar Pişman Olmayacağınız Bir Server Türkiyede Bir İlk Olacak...
97 Level Ejderhadan Çıkan İtemleri Görmek İster Misiniz ?
Gördüğünüz Gibi Bütün İtemler +9 Düşmekte ! Her Hafta Ox Yapılacak User Sayısına Göre Değişecek... Eğer Çok Kişi Olursa Hergün Ox Ve Event Olacak...
Şeytan Kral'Dan Bu İtemler Düşüyo Gözlerinize İnanamayacaksınız !
Gördüğünüz Gibi ! Evet Şimdi Serveri Tanıtmaya Gelelim.. GM'Ler 7/24 Online ! Kısaca Tam Anlamıyla Emek Server Gelin Size Söz Veriyorum Pişman Olmayacaksınız Çok Eğlenceli Oyun Olacak Uzun Ömürlü Kapatma Gibi Fikrimiz Yok..
Şimdi Gelelim Siteye..
Her Hafta Bol Bol Event Bol Bol Ox Yarışması Yapılacak Arkadaşlar Pişman Olmayacağınız Bir Server Türkiyede Bir İlk Olacak...
97 Level Ejderhadan Çıkan İtemleri Görmek İster Misiniz ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gördüğünüz Gibi Bütün İtemler +9 Düşmekte ! Her Hafta Ox Yapılacak User Sayısına Göre Değişecek... Eğer Çok Kişi Olursa Hergün Ox Ve Event Olacak...
Şeytan Kral'Dan Bu İtemler Düşüyo Gözlerinize İnanamayacaksınız !
Gördüğünüz Gibi ! Evet Şimdi Serveri Tanıtmaya Gelelim.. GM'Ler 7/24 Online ! Kısaca Tam Anlamıyla Emek Server Gelin Size Söz Veriyorum Pişman Olmayacaksınız Çok Eğlenceli Oyun Olacak Uzun Ömürlü Kapatma Gibi Fikrimiz Yok..
Şimdi Gelelim Siteye..
Adminim Konu Taşınırsa Sevinirim
Metin2 Bölümüne Açamadığım İçin Buraya Açmak Zorunda Kaldım Lütfen Kilitlenmesin Taşınsın Saygılarımla Megomen
Metin2 Bölümüne Açamadığım İçin Buraya Açmak Zorunda Kaldım Lütfen Kilitlenmesin Taşınsın Saygılarımla Megomen
241 Mesajınız var 9 Mesaj daha kassaniz Tm Uye olup metin2 private server tanitimlari bolumune konu acabilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)