Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Sağlam Bir Firma Arıyorum !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pourch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 176

Pourch

Level 8
TM Üye
Konular
506
Online süresi
17m 59s
Reaksiyon Skoru
381
Altın Konu
1
Başarım Puanı
211
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Bu Zamana Kadar Bir Çok Bilişim İle Alışveriş Yaptım ,

Kiminden Memnun Kaldım Kiminin Bir Daha Yakınından Bile Geçmedim .

Artık Sunucu Açmıyorum Arkadaşlar , Çevremdeki Bir Çok Arkadaşlarım Sunucu Alacak . Haliyle Anlamadıkları İçin Bana Ulaşıyorlar . Bende Onlara Elimden Geldiği Kadar Yardımcı Oluyorum . Fiyat Aralığı 25 İle 40 Olursa Arkadaşlarım İçin Uygun Olacaktır . He , Gün gelecek 70 TL ' lik de Sunucu Alacaz O Farklı . Arkadaşlarım Memnun Kalırsa Aklımda Büyük Proje Bulunmakta . 8 GB Ram ' lı 3 Sunucu Açacağım . Arkadaşlarımın Memnun Kaldığı Firmadan Alacağım .

Firmalardan Bir Kaç İstek ;

Taraftar Zırhları Çok Fazla Önemli Değil Ancak , Osmanlı Vs. Görünürse Çok Sevinirim :) 3-4 Farklı SF Şeçimimiz Olursa , 120 Lv. Silahlar Görünürse Ve .Tk li Site Hediye Ederse Çok Sevinirim .

Şimdi Neden Bu Fiyat Ve Bu Özellikler , Sunucu Alan Bir Çok Arkadaşlarım Demeyim , Çok Tanışık Değiliz Çevremdeki Kişiler Yurtdan Alanlar Oluyor , Ailesinin Durumu Kötü Olan Oluyor , Onları Mutlu Etsem Yeter Gerekirse Kendi Cebimden Verrim Sunucu Parasını . Kendine Güvenen Ancak Söylediklerim Şeylere de Uyabilcek Bir Bilişim Varsa Bana Ö.M Ve ya Konuyu Mail Adresini Yazarsa Sevinirim .

Çok Uzun Oldu Çok Özür Diliyorum :)

Buyrun Uygun Fiyatlardan Yardımcı Olalım.
İletişim Bilgilerimiz;
Site: HayalTeknoloji.Tk
Tel: 536 509 22 17

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri