Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sigara kullananların portresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zeyn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben sigara içiyo olsaydım bunu gördükten sonra töbe billah içmezdim herhalde

Hayır. Bir ara başlamak istemedim değil ama 1-2 kez denedim sevmedim.

Bende 1-2 kez denediimmde bir kere Tekel harici kaçak sigaralardan vermişti arkadaş onu icince kendidmen geçtim o gün bugün içmedim :D Resmen icine zehiri cekiyorsunuz gereksiz birşey hemde 1 ton para :D Bence sigara pismanlıktır o paraya iddaaa oynayın beyler :D

Bende bir sigara kullanıcısıyım, şunu demek isterimki ;

Sigara sağlık açından gerçek çok zararlı bunu içen içmeyen çok iyi biliyor.

Tabloyu incelediğimde gerçekten içler açıcı, bir insanın organları hiçbir şekilde bu şekilde olmaz.

Resimdeki organlar tamamen çürümüş. Sigara içenlerin organları böyle olsa yaşama şansları %0'dır.

Demek istediğim şudur, ömrü sigara değil ALLAH veriyor.

Kullanmıuyorum ama denedim bogazlarım agrımıstı sonradan zararlarını okuduktan sonra birdaha içmemeye karar verdim hele bu resimi gordukten sonra asla !

''Sigara'' kelimesinden nefret ediyorum. Kişiye verdiği zararın bilançoları oldukça ağır. Üç akrabam sigara yüzünden kanser oldu ve acı çekerek hayatını kaybetti!

''Sigara''yı birçok okul çağındaki birey gösteriş için içse de, bilinç altında, yani temel fikrinde ''intihar'' için içiyor; bunun farkında bile değil. Çoğu sigara içen arkadaşım, bağımlılıktan kurtulmaya çalıştığı halde beceremedi ve sigaranın esiri oldu. Hiçbir yararı yok, adeta ''zehir''! Lütfen bu tarz bir delilikten uzak durmak için elinizden geleni yapın ve ''spor'' olgusuna kendinizi adayın.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri