- Konular
- 708
- Online süresi
- 56s
- Reaksiyon Skoru
- 192
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 191
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ne demek istediğini anlayamadım?Ben dedimki ps2'de yok diye bu oyunlar bu üst seviye yani ps3 vita gibi oyun konsollarına özel üretiliyor.Bilgin olsun senin amacın belli param yok diyon ama konsol almak istiyorum.O zaman ps2 alacaksın yada ateri varmı ötesi?
- Konular
- 151
- Online süresi
- 2m 53s
- Reaksiyon Skoru
- 436
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 153
- MmoLira
- -361
- DevLira
- 0
Şimdi Ps4 çıksa bile almak dünyanın hatası olur. Neden derseniz çıktığı gibi fiyatı 1500 Tl den aşşağı olmayacaktır ve konsol yeni üretilmiş olduğu için oyun kıtlığı yaşarsın. Ben Şahsen Ps3 ü düşün derim fakat Sonic Unleashed, Resident Evil 4, CoD 1-2-3-5 gibi oyunlar oynayacaksan Ps2 en mantıklı çözüm olacaktır ben şu an Ps2 sahibiyim ve cihazımdan gayet memnunum Ps2 oyun bakımından muhtemelen en az zorluk çekeceğin konsoldur çünkü Ps2 alacak adam muhtemelen eski oyunların meraklısı olur (Şakil-A "Ben") ve Ps2 nin geniş bir oyun tarihi var... Ama eğer Fifa 12, Pes 12, CoD 8, Fifa Street 3, Gran Turismo vb. oyunların meraklısıysan (yani son çıkan oyunlar...) Ps3 öneririm. Eğer Pc de online oyunların keyfini alamadığın için konsol alıyorsan senin için en uygun konsol Xbox 360 olur. Arada kararını ver kararsız kaldıysan git bir ateri al derim Super Mario Bros. asla eskimeyen bir oyundur:m18:İkiside mantıklı değil.Ps4 bu sene çıkmasa bile seneye çıkacak ve ps3 devri kapanacak.Eğer ki ps3 devrinin bitmeyeceğini düşünenler varsa yani al diyenler o zaman hala Ps2 devride bitmemiş oluyor.O zaman ps4 çıkana kadar istediğini al ama bana kalırsa bekle ps4 eninde sonunda çıkacak.