Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
içinden söv knk
sonra ellerinde kanıt oluor susturuorlr 
knk o kadar acımasız olma ufkunprenses olsun ama tarafsız olsun sadece tarafsız.
sonra ellerinde kanıt oluor susturuorlr 
knk o kadar acımasız olma ufkunprenses olsun ama tarafsız olsun sadece tarafsız.
Aynen bilader taraf tutan yöneticiler artık iyice oyunu oynanmaz hale getirdiler.adamların bi yerlerini kaldırdılar içimden sövüyorum ban gerekemz
haha bu içinden sövmek konusu çok hoşuma gitti ya artık hakedene içimden sövüyorum tabi anlayana ...
ama gercekler bunlar çöle gidiyoz konu gitmiyoz gine konu lan bırakında adı ustunde oyun zaman gecirelim kim kime durduk yere ne soylemıs ne yapmıs veya adamlar yan carla gelir bizi tahrık ederler veya küfür eee baskasıda onlara edince küfürbaz olursun sanki bunuda herkes bilmiyor bir anda onlar melek sen seytan olursun ama bide buralarda haksızlık olunca iste oyun isteğın diye bir sey kalmıyor kalmazda ne yapacan iste alaha havale edecen

bu Ufkuprenses açık açık taarf tutuğu nasıl belli oluyor
sebesiz halde konu kilitlemek sebepsiz halde forum hesapları banlatmak
Konu Şeref olunca kanıtsız şartsız beklentisiz kilit
buna taraf tutmak değilde ne diye bilirsiniz arkadaşlar
yani sayın adminde bunu görmüyor yada görmek istemiyordur en çok rahatsız edicide budur benim için bu olanları admin niye görmüyor ???
sebesiz halde konu kilitlemek sebepsiz halde forum hesapları banlatmak
Konu Şeref olunca kanıtsız şartsız beklentisiz kilit
buna taraf tutmak değilde ne diye bilirsiniz arkadaşlar
yani sayın adminde bunu görmüyor yada görmek istemiyordur en çok rahatsız edicide budur benim için bu olanları admin niye görmüyor ???
içinden söv knksonra ellerinde kanıt oluor susturuorlr
kankm biz demıyozki bizi tutun onları tutmayin yöneticisın arkads sadece grevi yap bak bir yöneticimız daha var zeyno gecen ben sacma bir konu actım bana sakamısın dedı ben bile utandım ne güzel bir sey kalp kırmadan etmeden ama ben nediyom utandım ne var herkes oyle olsa bunu anlamıyom ya konu kilitlenıyor kac forum hesabı ban yiyor 1 saat sonra kapanan konu acılıyor yorumlar silinmıs bide acık acık cıkmıs gereken yapıldı diyor kanıt isterlerde var onuda verım bu kadar olurmu peki yaa anlatamıyom iste o zamn kapanan tum konuları temizle ac geri neden adof konusunu acıyon ki ha yani adolft senın yerın baskamı demek istedın

knk
http://www.turkmmo.com/mmomt2/19448...leri-hakkinda-gorusleriniz-8.html#post9394711
konuya görüşlerimi yazdım azap gelmiş yorumumu silmiş apaçık siz susus gerçekleri ortaya çıkarıyorsunuz demek oluyor bu.
http://www.turkmmo.com/mmomt2/19448...leri-hakkinda-gorusleriniz-8.html#post9394711
konuya görüşlerimi yazdım azap gelmiş yorumumu silmiş apaçık siz susus gerçekleri ortaya çıkarıyorsunuz demek oluyor bu.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)