Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Usta Oyunculardan Yardımlarını bekliyorum..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mammoli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Beyler öncelikle merhabalar!Ben bu darkorbiti iyi bilen kişilerden darkorbiti öğrenmek istiyorum ve taktik vermeniz benim için faydalı olur buda tabi kafi...

Gemim:Leonov
LF3 Sayısı:10
Diroit:1 İris 3 Flax
Diroitlerim ve Gemim FULL LF3 (Not:En düşük lazerle 2000-3000 Arası vuruyorum)
Kalkan:56.000
3'Lü roket atar var vede Cephane Genişletici!Rep-3'te tamir robotu!
Seviyem:10
TP:3.900.000 Küsür

Günlük online sürem 5 Saat'i aşkın tavsiyelerinizi bekliyorum...
Bu arada hesap durumum:
Credi:140.000 Credi Kaldı[ 14M Bastım Gelmedi :(]
Uri:22.000

Vegaya önceden 10M 5 İhalesinde Gece 22:00 İhalesindede 14M Bastım malesef gelmedi!TR4'te oynuyorum gece 5'te felan 8-10M Bas kesin alırsın diyorlar!Sizce vega almalı mıyım?Yoksa Lwl mi kasmalıyım?Vega alcaksam ne kadar ve ne zaman yapmalıyım?

Oynadığım Server:TR4

Usta oyuncuların kaleminen aşağıda iyi taktikler inşallah beni bekliyor olacak...;)

Kardeşim Ben 20 level Tr4 te 50 argeli abimin çarını kullanıyorum bence ilk Önce Lf3 leri Tamamla Goli Aldıgın Zaman çok lazım olucak Vega Almanı Tavsiye etmem Çünkü Ben Goliyim Hiç bir Vega elimden kaçamıyor İlk 31 tane lf3 al derim sonra kapı yap goli al

15 lf3 15 kalkan 3 lf2 5 arge 2 irisim 5 flax var leoyum klankanlar elit beni kasarsan mutlu olurum yada klana alıp yardım yaparsan :D

arkadaşım bende tr2'deyim goliye sabah 5'De 45 50m bastığımı biliyorum gelmemişti ama bi bi kere vegaı sabah 4 5 gibi 6m'e aldım oda tr2'de heap et sdece takip et gecesi gündüzü yok bu işin basan adamın profiline bak az iyi bişeyse başka zamana salla o zaman alırsın ben istila anında 15000 credi'ye leon aldığımı biliyorum şu anda goliyim ama çoğu gemiyi elimden geçirdim eğer kasılma için yolun çoksa leon çok iyi bi gemi ilk 3 haritada çok iyi ben kaç tane goli kestim leonla. sen leonla devam et sonradan vega yada goli gönlüne kalmış :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri