- Konular
- 105
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben satın aldım baya bi mecburi kullandı; sınırsız hata sınırsız eksiklik var. Oyun satıldıkdan sonra hiç bi b-kla ilgilenmiyorlar. Ne ticketler nede herhangi bir sorun bilişimle kaynaklansa bile size bakan yok. Oyun filesleri kalitesiz.
Bu kadar irdelemeden sonra bi şey daha var toplu para yatırmıştım bir kısmını harcadım mt2 host v.s kalan kısmını beğenmediğimi mesaj atarak iade edilmesini istediğimde bana red cevabı verildi ve içeride kalan paramıda kullanamadım. Bilişim son derece dandik, yorumu konu altına alıntı yaparsan herkes bilişimin ne olduğunu anlar. Kısacası bilişim berbat arakadaşlar.
Bu kadar irdelemeden sonra bi şey daha var toplu para yatırmıştım bir kısmını harcadım mt2 host v.s kalan kısmını beğenmediğimi mesaj atarak iade edilmesini istediğimde bana red cevabı verildi ve içeride kalan paramıda kullanamadım. Bilişim son derece dandik, yorumu konu altına alıntı yaparsan herkes bilişimin ne olduğunu anlar. Kısacası bilişim berbat arakadaşlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...