Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Satılık Güzel İtemler;

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NooFeaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1. Çok bilmişlik etme, Oyundaki Fiyatlardan Haberin Yoq,

2. Sert Savunma elbet vardır , ama bu fiyata sen nerden bulacaksın..

3. Bu Fiyata bu itemler niye muhteşem olmasın...

Bida böyle yorumlarla konuma gelme..

1. Cok bilmişim zaten rahat ol , herşeyi senden daha iyi biliyorum . ''Yoq'' degil 'Yok'' . Emocu ...

2. Senin 100 T verip alamadıgın itemi , ben selam verip alırım ayık ol .

3. Sen zerre kadar birşey biliyorsan ben neyim :D Ulan isterse bedava olsun yemin ediyorum hiç birini almam . 15 kılıc hp var . Set sav bile yok en iyi item 10-10 + hp li savunma ...

Bana emir kipiyle konusma o kipi yuttururum . !

Kusura Bakma Sana Edit Sunamadık, Beğenmiyorsan İğneleyici Laf Atıp Çıkmazsın
Kimseyle Bu Formda Alay Edemezsin.
Bencede İyi İtemler. Eğer Kötü Diyorsan Sende İtemlerini Satışa Sun Bu Arkadaşımdan Almayıp Senden Alsınlar.

Ne yapıcagımı sana sormucam ben . Kimle alay edip edemeyecegime sen karar veremezsin , ben karar veririm . Muhattabımda degilsin . Gülüp geçiyorum benim itemlerimi en iyi bilenlerden biri sensin oyunda 0NeMiNuTe nickimle . Kırmızı bayrakta suran mı ne vardı kanka kanka diye pesimden dolandıgın günleri unutma :)

insanların görüşlerine saygı duymayı öğrenemediniz gitti belki adamın gücü buna yetior ve bunlardan daha ii item görmemiştir sizi marsda pazara götürüp getiriodum pulurlu pullular sizi uzayın adama ii alışwerişler diin geçin mesaj sayınızda artıcaktır ! ! :@

Ben görüşlere saygı duyuyorum ama gereksiz sırf ego tatmin etme yorummlarını sevmiyorum . ''Yigidi öldür '' hakkını yeme demişler . Ortada iyi bir şey varsa söylerdik zaten . Bende fikrimi belirttim gücü yeter yetmez alakadar etmez .

Pardonda beni marsta pazara götürüp getiren kimdi ? Pullular ? Neydi nickin yaz bakayım :) Klavye bu döner bıcagı degil yanlış adrestesin ! :rolleyes:

Her Konuda Agresif Olmayın. Bu Forumda Herkes Kendi Görüşünü , Eleştirisin Saygı Sınırını Açmadan Söyleyebilir. Neyin Suçlaması , Savunması Bu ?
Daha Fazla Konu Altından Tartısmayın , Tartısma Devam Ederse Tartısma İçeren Mesajlar Silinecektir.

Dostum her şey iyi güzel tamam :) Peki madem beğenmedin bu itemleri neyin meselesindesin niye uzatiyorsun ?

Tamamen ego tatmin etmek icin konu acılmış ve yorum yapılıyor . İlle buraya senin gibi sırf arkadaşım diye milleti kandırıp yapmacık bir yorum mu yapayım ?

Sen begenmiş olabilirsin ben begenmedim arkadaşım . Neden saçma sapan ithamlrada bulunup tehditkar konusuyorsun . 1-2 Tane işbirlikcine konu linki verip yorum atın diye yazmakla olmuyor bu işler . Muhalefet olma herşeye .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri