Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

METİN2 PVP Server Kurulum anlatan arkadaslar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muradz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam öncelikle Pvp server Kurulumunu gösteren arkadaslar Bu konuyu neden actim ddiye basliyim Konuma Gercekten anlatimlariniz güzel ama eksik lik hissediyoruz biz sizlerin yardimlarinizla bişeyler basarmaya calişiyoruz sizlerin anlattiklarini harfi harfine yapiyoruz ama Sonuc Sifir :D ya biz aptaliz :D yada birkin kardesim pvp yi oynayin tr de size göre degil bu server kurmak diceksiniz bizde birakicaz uzun lafin kisasi anlattiklarinizi harfi harfine yapiyoruz ama Metin 2 Doayalarini göstermiyorsunuz neleri icine aticaz neler olacak vs vs
bir arkadasimiz yeni videoda vekmiş anlatim mükemmel oyuna giriyor bakin nekadar kola diyor bişey dikkatimi cekti bize server2 diye kurduruyorsun sen Kurdurturken Server2 diye actiriyorsun ama sen girerken supermetin2 ye baglaniyorsun ya ben aptalimn olmuyor yada bu işte bir sorun var bizim kisi merek sadece nasil bisey diye merak ediyoruz server kurmak herseyi eksiksiz yapiyoruz ama en sonunda takılıyoruz yardimlarinizi bekliyoruz şimdiden tesekkurler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri