Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Forum Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FireEagLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 325
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelike Herkese Merhaba,

Forum Hakkında Birkaç Şikayetim Olacak.

1.Forumdaki Eski Sabit Konular

Bu Her Kategoride Olan Birşey.Sabitte Birçok Eski Konu Var.2009-2010 'dan Kalma Sabit Konular Var.Adamlar 2012 nin Konusunu Açıyorlar Sabitte Var Diye Kaldırıyorsunuz.Bence Bu Çok Yanlış.Biliyorum Eski Sabit Konular Kaldırılınca Millet Konular Yağdıracak ama Bunlar Düzeltilmesi Lazım.

2.Forumdaki Floodlar

Bu Herzaman Olan Birşey.Adamlar Alt Kategorilere Gidiyorlar.Başlıyorlar Flood Yapmaya.20 Mesajı Olmayan Üyeler Konu Açmaya Kalkışıyorlar.Bunlar Alt Kategorilerde Kilitlenmiyorda(Ya Moderatörler Alt Kategorilere Bakmıyorlar Yada Görmezdn Geliyorlar)Boş Yere Konu Kirliliği Yaratıyorlar.

3. Metin2 Private Server Tanıtımları Bölümü Hakkında

Burdaki Konu Kirliliği ve FLoodlar O kadar Fazlaki...Burdaki Flood Yapılmış Konuları Kilitlemek için İllaha
Üyelerin Bu Butonu Kullanmak Zorunda Kalmasınlar.Birazda Yöneticilere iş Düşmeli...

Benim Dediklerimi Yanlış Anlamayın...[Yöneticiler Derken Bütün Turkmmo Takımı]

Biliyorum Forum Yöneticileri Her Dakika Forumda Olacak Diye Birşey Yok Ama Dikkat Edilmesi Gerekir
facepalm.gif

Ben Konulmamış Demedim Zaten.Bazen Bu Butonu Kullanmadan Bakmak Gerekir.Onu Söylemeye Çalıştım

1.Forumdaki Eski Sabit Konular

Birileri szden önce düşünüp bir şeyler yaptıysa sabitlenmiştir.Sizde aynı konuları açmayın.Açarsanızda kilitlenirler.

2.Forumdaki Floodlar & 3. Metin2 Private Server Tanıtımları Bölümü Hakkında

Herkz üzerine düşeni yapıyor.Şu anda Ben 16 kişiyi flood'dan dolayı bildirdim.Siz gremediğiniz içn bz bşe yapmıyorz sanıyorsunz.Emin olun herkes üstüne düşeni yapıyor.Şu anda mt2 pvp tanıtım blümü hakkında bazı dzenlemeler yapılıcak.Siz meraklanmayın. ! :)

Forum yönetimi elinden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyor. Siz üyeler, bizlere yardımcı olabilmek için şikayet butonunu kullanıyorsunuz.Zorunluluğunuz bulunmuyor.
Metin2 Private Server Tanıtımları bölüme, yakın zamanda moderatör atanacak. Bölümdeki kirlilik giderilmiş olur.

Herhangi bir yönetim üyesini şikayet edecekseniz admine özel mesaj ile ulaşmalısınız.
Konu kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri