noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Hikaye Ekle

"Ne gerek vardı Adnan!"

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan tr_10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 153
fft1mm1666636.jpg


Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’ün, Yıldırım Demiören’e yönelik açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Öztürk, “Futbolun içinde şikenin olması Türk futbolunun yönetim tarzından kaynaklı. Türk futbolunu boğazdaki yalı çocuklarının oyuncağı olmaktan kurtaramazsak bundan kurtulamayız” ifadelerini kullanırken, devreye hemen Başkan Ünal Aysal girdi. Önceki gün KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na yaptığı ziyarette Demirören’e destek vereceklerini açıklayan Aysal, TFF’ye zeytin dalı uzatmıştı. Hemen ardından ise Aysal’ın, Öztürk’le konuştuğu ortaya çıktı.

Bugün maçta...
Kıbrıs dönüşünde Öztürk’ü telefonla arayan Başkan’ın, “Bu açıklamaya ne gerek vardı. Ortamı germeyelim. Takım iyi gidiyor, sadece şampiyonluğa konsantre olalım” dediği öğrenildi. Ünal Aysal’ın, bugün Türk Telekom Arena’da oynanacak zorlu Gençlerbirliği karşılaşmasını tribünde takip edip, takıma destek vereceği ifade edidi.

Düren: Aysal da rahatsız
Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yöneticilerin, Demirören’i aradıklarını belirtti. Düren, “Başkanımızı bizzat arayarak, federasyonumuza yönelik söylemlerden son derece rahatsız olduklarını ve bu konudaki üzüntülerini dile getirmişlerdir” açıklamasında bulundu. Düren, “Türk futbolunun, şu anda içinde bulunduğu zor durumdan çıkmasına destek olacak şekilde, sağduyuya, birlik ve beraberliğe değer verilmiş olması, bu konuda fedakarca çalışan federasyonumuz için en önemli motivasyon kaynağı olacaktır” ifadelerini kullandı.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst