Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
beyler bi soru sorcaktım benim betada 1 hak kaldı pc kasması yüzünden patladım ondada benim hatam vadı face açık olunca biri msj attı ve pc kastı face açmayınca bişe olmuyo son hakkımı nasıl kullnmalıyım yeni bi hak almalımıyım.şuan büyük krislerdeyim gemi özellikleri;
x2:18 bin
x3:6 bin
x4: 4 bin
4 iris 8 arge tr4 ,lf3 ler hızlar full,goli özel tasarımlar hariç hepsi var (kalkanlıyı kullanıyom) 14 lwl 15 olcak 1 mil tp kaldı seprom ve sarı taş sorun deik sizce bir hak almalıyımıyım yoksa şimdi bitirmelimiyim geçenlerde alfayı sorunsuz patlamadan yaptım gemi sağlam sayılır ?10 bin uri ye hak almaya değermi acil cewap lazım
x2:18 bin
x3:6 bin
x4: 4 bin
4 iris 8 arge tr4 ,lf3 ler hızlar full,goli özel tasarımlar hariç hepsi var (kalkanlıyı kullanıyom) 14 lwl 15 olcak 1 mil tp kaldı seprom ve sarı taş sorun deik sizce bir hak almalıyımıyım yoksa şimdi bitirmelimiyim geçenlerde alfayı sorunsuz patlamadan yaptım gemi sağlam sayılır ?10 bin uri ye hak almaya değermi acil cewap lazım