Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu Linki Atmamın Nedeni Yukarda Yazıldığı Gibi 16. Sayfada Yetkili Biri Konuyu Kilitlendi...Peki Biz Konu Acınca Ne Oluyor Daha Acılmadan Kilitleniyor ????
Bizim Pusumuzu Kuruyorlar Resmen Nerde Mavili Biri Hane Görsemde Hemen Kilitlesem..Adamlar Ana Bacı Sövecek Nerdeyse 16 Sayfada Müdahle Geliyor...Bunun İçin Az İşinize Odaklansanız Sevinirim..Burda yetkili Ne Demektir Ayrım Olmaksızın İşini Yapmasıdır Ama Ayrım Yapıldığı Acıkca Görülüyor...Ben O Konuyu Acsam 2. Sayfada Kilit Olurdu Herhalde...Hane Şeref Altta Kaldı Ya Biraz Kendini Su Yüzüne Cıkarsında Öyle Kilitleyim Hesabı Yapmayın
)Ayıptır Hemen Kilitlenir Bu Konu Hesabınıza Gelmez Çünkü

Bir haksızlık olduğunu düşünüyorsanız adminlere ö.m atabilirsiniz. Konunun linkinide buraya bıraksaydın sana ne için kilitlendiğini söyleyebilirdim. Muhakkak bir sebebi vardır.
Düzeltiyorum: Konuyu buldum. Resimler insanları küçük düşürmek amacıyla açılmış. Turkmmo'da saygı en önem taşıyan ilkedir. Alay unsuru konu açmak yasaktır. Ek olarak bizi sadece forum ve MMomt2 ilgilendirir. İnsanların realde yada diğer sanal alemde neler yaptığı bizi ilgilendirmez.
Düzeltiyorum: Konuyu buldum. Resimler insanları küçük düşürmek amacıyla açılmış. Turkmmo'da saygı en önem taşıyan ilkedir. Alay unsuru konu açmak yasaktır. Ek olarak bizi sadece forum ve MMomt2 ilgilendirir. İnsanların realde yada diğer sanal alemde neler yaptığı bizi ilgilendirmez.
Son düzenleme:
Anlamadın Sen Demek İstediğim Konuya 16. Sayfada Yane 77. Mesajda Kilit Geliyor Halbuki Daha İlk Sayfada Polemik Yaşandı 

Anlamadın Sen Demek İstediğim Konuya 16. Sayfada Yane 77. Mesajda Kilit Geliyor Halbuki Daha İlk Sayfada Polemik Yaşandı![]()
tekrardan okursan sevinirim. + olarak günde binlerce konu açılıyor hepsine yetişemeyebiliriz. Gözden kaçmış olabilir. Şikayet butonu bu gibi durumlar için var.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)