-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bayrakvatan sözüm sana

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bozzkurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 163
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

XxDRAGQxX İLKTE KESİLDİN 2.CİDE BAYRAKLA KESTİN ONU CEKMİS KOYMUSUN BİDE KACIYOSUN 1 DEFA KESTİN DİYE EGER COK GÜVENİYOSAN KOCUM KENDİNE 1-1 WS YE GELİRSİN ADAM GİBİ HE SEN COCUKSUN RESUL SENDE SADECE LAF KONUŞUR İCRAAT DEGİL HE BİDE SEN KENDİ İTEMLERİNLE GELİRSEN BİRDE BEN OYUNU BIRAKIRIM TM MI MURATA SÖLE YADA SEREFE TM MI İTEM VERMESİN MİLLETE HERKES KENDİ İTEMLERİNLE GELSİNDE BAKALIM NEYİN NE OLDUGUNU GÖRELİM BAYRAKVATAN MISIN YATANMISIN NESİN LAFA SÖZE GEREK YOK KOCUM BEN BURDAYIM EGER ERKEK İSEN COCUKSUNDA NEYSE ERKEK İSEN ADAM GİBİ 1-1 GELİRSİN KULEYE 5 ATARIZ KİM ALDI TEBRİK EDER GİDERİZ 20-1 İ SARIDA UNUTMA BU ARADA ADAM OL DA KAFANI KOPARMAYIM COCUK

sen batmen sın ya :))) olm ben kmseden ıtm almamda vermemde ıtem verecek olsam sen ıtem ıstedgnda sana ıtem verrdım unutma.. bellıkı ıtem almıssn ansızın br zaman cagrcam snı ws ye geleblecekmsn bakalm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri