- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba ..
Benim sorum web sitemde kayıt olan oyuncuların bilgileri ni nereye kayıt dosyayı oluşturmalıyım ve o kişiler kayıt oldugunda oyuna giriş yapabilmeleri için oyunla web sitem arasındaki bağlantıyı hangi kodlarla yapıcam Şuan elimde oyunumda bulunan kullanıcların web sitemde kullanıcı sıralaması olarak sıralamaya sokan kod sistemi mevcut yalnız başka bir serverın sıralamasını gösteriyor bunu kendi oyunuma nasıl yönlendirebilirim yani benim web sitemde kayıt olan kişiler nasıl oyuna giriş yapabilicekler ve kayıt olan kişileri sıralmasını nasıl aktarıcam web siteme yardımcı olursanız sevinirim...
Benim sorum web sitemde kayıt olan oyuncuların bilgileri ni nereye kayıt dosyayı oluşturmalıyım ve o kişiler kayıt oldugunda oyuna giriş yapabilmeleri için oyunla web sitem arasındaki bağlantıyı hangi kodlarla yapıcam Şuan elimde oyunumda bulunan kullanıcların web sitemde kullanıcı sıralaması olarak sıralamaya sokan kod sistemi mevcut yalnız başka bir serverın sıralamasını gösteriyor bunu kendi oyunuma nasıl yönlendirebilirim yani benim web sitemde kayıt olan kişiler nasıl oyuna giriş yapabilicekler ve kayıt olan kişileri sıralmasını nasıl aktarıcam web siteme yardımcı olursanız sevinirim...
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sitene attıgın inc yada bagla gibi bir dosya varsa onun içindekiMerhaba ..
config vs. gibi dosyalara senin oyun İP ve şifreni yazarsan gerekli yerlere düzelir. Kayıtlar zaten otomatik mysql'a yükleniyor (oyunun)
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sanırım config dosyasının içinden bahsediyorsunuz buldum deniycem eğer olmazssa tekrar sorabilirim
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tabiki ama konuyla sormak yerine özel mesaj atabilirsiniz en geç 1 günde dönüş yapıyorum. Konu açıpda forumuda kirletmeyelim. Bildirildi.Sanırım config dosyasının içinden bahsediyorsunuz buldum deniycem eğer olmazssa tekrar sorabilirim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)