Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yönlendirme yardm..?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enes5445
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 386
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enes5445

Level 1
Üye
Konular
18
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
60
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba ..

Benim sorum web sitemde kayıt olan oyuncuların bilgileri ni nereye kayıt dosyayı oluşturmalıyım ve o kişiler kayıt oldugunda oyuna giriş yapabilmeleri için oyunla web sitem arasındaki bağlantıyı hangi kodlarla yapıcam Şuan elimde oyunumda bulunan kullanıcların web sitemde kullanıcı sıralaması olarak sıralamaya sokan kod sistemi mevcut yalnız başka bir serverın sıralamasını gösteriyor bunu kendi oyunuma nasıl yönlendirebilirim yani benim web sitemde kayıt olan kişiler nasıl oyuna giriş yapabilicekler ve kayıt olan kişileri sıralmasını nasıl aktarıcam web siteme yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba ..

Benim sorum web sitemde kayıt olan oyuncuların bilgileri ni nereye kayıt dosyayı oluşturmalıyım ve o kişiler kayıt oldugunda oyuna giriş yapabilmeleri için oyunla web sitem arasındaki bağlantıyı hangi kodlarla yapıcam Şuan elimde oyunumda bulunan kullanıcların web sitemde kullanıcı sıralaması olarak sıralamaya sokan kod sistemi mevcut yalnız başka bir serverın sıralamasını gösteriyor bunu kendi oyunuma nasıl yönlendirebilirim yani benim web sitemde kayıt olan kişiler nasıl oyuna giriş yapabilicekler ve kayıt olan kişileri sıralmasını nasıl aktarıcam web siteme yardımcı olursanız sevinirim...
sitene attıgın inc yada bagla gibi bir dosya varsa onun içindeki
config vs. gibi dosyalara senin oyun İP ve şifreni yazarsan gerekli yerlere düzelir. Kayıtlar zaten otomatik mysql'a yükleniyor (oyunun)

Sanırım config dosyasının içinden bahsediyorsunuz buldum deniycem eğer olmazssa tekrar sorabilirim

Sanırım config dosyasının içinden bahsediyorsunuz buldum deniycem eğer olmazssa tekrar sorabilirim
Tabiki ama konuyla sormak yerine özel mesaj atabilirsiniz en geç 1 günde dönüş yapıyorum. Konu açıpda forumuda kirletmeyelim. Bildirildi.

Anladım teşekkür ederim msj yoluyla sorarım bir dahaki sorularımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri