Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Arkadaslar sfrem unuttumda hatami var ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ultrapanter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 552

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben uzun zaman önce mmomt2yi bırakmıstım simdi tekrar başlamak istedim.. Fakat şifremi unutmuştum şifremi almak için şifremi unuttuma tıkladım ıd ve e posta adresimi yazdım. Fakat aşağıdaki yazı çıktı karşıma Bir yönetici veya forum sakini bu konudan nasıl kurtulacğaımı ve şifremi nasıl geri alabileceğimi söylerse çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim..:)

3bby0.jpg

Ben uzun zaman önce mmomt2yi bırakmıstım simdi tekrar başlamak istedim.. Fakat şifremi unutmuştum şifremi almak için şifremi unuttuma tıkladım ıd ve e posta adresimi yazdım. Fakat aşağıdaki yazı çıktı karşıma Bir yönetici veya forum sakini bu konudan nasıl kurtulacğaımı ve şifremi nasıl geri alabileceğimi söylerse çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim..:)

3bby0.jpg

yanlış e-mail olabilr

E mail doğru yazdım zaten Ben sallama bir e mail yazınca e posta adresi veya giriş ıd ınız yanlıs gibi bir yazı çıkıyor Ama kendi e postamı yazınca böyle bir yazı çıkıyor.. Yetkililer özel olarak ilgilenirse sevinirim çünki eski çarımda baya item vardı :S
not=tekrardan söylüyorum e mail doğru ve yanlsı e maili yazıncada "e mail formatı geçersizdir" gibi bir yazı gelmiyor

3c6fy.jpg

Marsta birçok hesabım var, özellikle uzun süredir girmediğim birini denedim ıd ve e-mail adresinde hata yapmadığınızdan emin olmalısınız. Mutlaka bir yerlerde bir eksiğiniz olmalı çünkü bu hatayı siz alıyorsunuz sadece sanırım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri