HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben uzun zaman önce mmomt2yi bırakmıstım simdi tekrar başlamak istedim.. Fakat şifremi unutmuştum şifremi almak için şifremi unuttuma tıkladım ıd ve e posta adresimi yazdım. Fakat aşağıdaki yazı çıktı karşıma Bir yönetici veya forum sakini bu konudan nasıl kurtulacğaımı ve şifremi nasıl geri alabileceğimi söylerse çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim..
Ben uzun zaman önce mmomt2yi bırakmıstım simdi tekrar başlamak istedim.. Fakat şifremi unutmuştum şifremi almak için şifremi unuttuma tıkladım ıd ve e posta adresimi yazdım. Fakat aşağıdaki yazı çıktı karşıma Bir yönetici veya forum sakini bu konudan nasıl kurtulacğaımı ve şifremi nasıl geri alabileceğimi söylerse çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim..
![]()
yanlış e-mail olabilr
E mail doğru yazdım zaten Ben sallama bir e mail yazınca e posta adresi veya giriş ıd ınız yanlıs gibi bir yazı çıkıyor Ama kendi e postamı yazınca böyle bir yazı çıkıyor.. Yetkililer özel olarak ilgilenirse sevinirim çünki eski çarımda baya item vardı :S
not=tekrardan söylüyorum e mail doğru ve yanlsı e maili yazıncada "e mail formatı geçersizdir" gibi bir yazı gelmiyor
not=tekrardan söylüyorum e mail doğru ve yanlsı e maili yazıncada "e mail formatı geçersizdir" gibi bir yazı gelmiyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)