mavzermete 1
mavzermete
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
-Blaster- 2
-Blaster-
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

En Tehlikeli Virüs

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan l3uffeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 294
Tahmini çıkış yeri: Avrupa
Yılı: 2009

Conficker, tam 200 ülkeye yayılmış ve on milyonlarca bilgisayar ve sunucuya bulaşmıştı. Conficker, tüm zamanların en tehlikeli virüsü konumunda. Conficker bir çok zararlı yazılım tekniği kullanıyor ve aynı zamanda yarı virüs, yarı solucan özellikleri taşıyordu.

Conficker'in sisteme bulaştığında yaptığı ilk iş otomatik güncelleştirmeleri devre dışı bırakmak ve sistemdeki güvenlik yazılımlarına saldırmaktı. Avrupa'da yıkıcı bir etki yapan Conficker, önemli yerlere de sızmıştı: İngiliz Savunma Bakanlığı, Fransız Donanması ve Norveç Polisi.

Her zaman karşı önlemlerden bir adım önde olmaya çalışan virüsün çeşitli farklı sürümleri ortaya çıkmıştı. Conficker, halen modern çağın en yıkıcı bilgisayar virüsü konumunda.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst