InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Photoshopta Yansıma Efecti Vermek

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan yenerista
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 293
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yenerista

Level 6
TM Üye
Katılım
7 Ara 2010
Konular
246
Mesajlar
1,274
Reaksiyon Skoru
61
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
117
MmoLira
-4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bu dersimizde metnimize ya da istediğimiz bir resme yansıma efekti vereceğiz. Şimdi çalışma alanımızı oluşturduktan sonra metnimizi yazıyoruz ya da resmimizi çalışma alanımıza alıyoruz ve sağ tıklayıp duplicate layer diyoruz.



Şimdi oluşturduğumuz kopyamızı move tool aracı ile aşağı alıyoruz ve edit>transform>flip vertical seçeneğini uyguluyoruz ve çalışmamız ters dönmüş bir hal alıyor. Resimdeki gibi.



Şimdi ters dönderdiğimiz metnimize ya da resmimize layerı üzerindeyken sağ tıklayıp blending options menüsüne geliyoruz ve açılan ekrandan gradient overlay kısmına geliyoruz. Eğer resim kullanıyorsak ayarlarımızı şu şekilde yapıyoruz.



Resimdeki gibi efektimizi uyguluyoruz. Eğer efekti vermek için bir metin kullanıyorsanız resimdeki ayarları takip edin.



Ve yansıma efektimizi basit bir şekilde vermiş olduk,bu efekti genelde metinlerinizde kullanmak daha iyi bir sonuç verecektir. Eğer sonuçtan memnun kalmadıysanız be efekti yumuşak uçlu silginizi seçerekte kendiniz verebilirsiniz.
 
Geçmiş konularda mevcut.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst