Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar. Çoğu zaman konuyu bılmeyen arkadaşlarımızın çarları buz zindanının pack ' i olmadığından dolayı yüksek seviye olsalar bile çarları buz zindanında kalmıştır. Arkadaşlar çözümü çok kolay;
1) Eğer çarınız ile buz zındanına gırış yaptıktan sonra orada kaldıysanız netten '' Buz zindanı packi '' diye aratırsanız gerekli dosyaya ulasabilirsiniz.
NOT: Arkadaşlar forumumuzu araştırırsanız buz zindanı pack dosyası forumda da mevcuttur. İçerdeki moblar gözükmüyor ise yine forumumuzda buz zindanı slotlarının pack' ini bulabilirsiniz... :ka19:
Bir teşekkürü çok görmeyin. (Eğer daha önceden böyle birşey paylaşılmışsa paylaşan arkadaşlardan çok özür diliyorum.)
1) Eğer çarınız ile buz zındanına gırış yaptıktan sonra orada kaldıysanız netten '' Buz zindanı packi '' diye aratırsanız gerekli dosyaya ulasabilirsiniz.
NOT: Arkadaşlar forumumuzu araştırırsanız buz zindanı pack dosyası forumda da mevcuttur. İçerdeki moblar gözükmüyor ise yine forumumuzda buz zindanı slotlarının pack' ini bulabilirsiniz... :ka19:
Bir teşekkürü çok görmeyin. (Eğer daha önceden böyle birşey paylaşılmışsa paylaşan arkadaşlardan çok özür diliyorum.)

Ben buz zindanı paticihni attım ama tekrar kaldı buz zindanında nasıl cıkartabilrim bi link verimsin
Ben buz zindanı paticihni attım ama tekrar kaldı buz zindanında nasıl cıkartabilrim bi link verimsin
Şuan elimde bir link yok . Ayrıca eğer buz zindanının pack'ini pack dosyasına attığın zaman buz zindanı görünür. Sanırım yanlış dosyayı indirmişsin.

En kısa zamanda link vereceğim:ka19:
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)