farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Buz zindani...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan мנнσχ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 899

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar. Çoğu zaman konuyu bılmeyen arkadaşlarımızın çarları buz zindanının pack ' i olmadığından dolayı yüksek seviye olsalar bile çarları buz zindanında kalmıştır. Arkadaşlar çözümü çok kolay;
1) Eğer çarınız ile buz zındanına gırış yaptıktan sonra orada kaldıysanız netten '' Buz zindanı packi '' diye aratırsanız gerekli dosyaya ulasabilirsiniz.
NOT: Arkadaşlar forumumuzu araştırırsanız buz zindanı pack dosyası forumda da mevcuttur. İçerdeki moblar gözükmüyor ise yine forumumuzda buz zindanı slotlarının pack' ini bulabilirsiniz... :ka19:

Bir teşekkürü çok görmeyin. (Eğer daha önceden böyle birşey paylaşılmışsa paylaşan arkadaşlardan çok özür diliyorum.);)

Ben buz zindanı paticihni attım ama tekrar kaldı buz zindanında nasıl cıkartabilrim bi link verimsin

Şuan elimde bir link yok . Ayrıca eğer buz zindanının pack'ini pack dosyasına attığın zaman buz zindanı görünür. Sanırım yanlış dosyayı indirmişsin. :)
En kısa zamanda link vereceğim:ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri