Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
54hasan54 Nick'li şahıs 5T Mi Çaldı Üst Üste 5 Tane Kraliyet Altını koymustum.simdi Anlatmaya baslıyım.Adamdan EDİT BARON KILICI Alıcaktım 5 T Mi Koydum o baornu Kabul'e Bastı Kapattı Bidaha Aynı Şekil En Sonunda Ben Kabul'e Yetiştim (Yani Bastım) daha sonra bi baktım envantere Sarı Ejderha Katleden +9 Geldi.Adamla Hızlı Hızlı Ticaret Açıp kağadığı için 5t yi koyuyorum adam baronu koyuyor kabule basıp kapatıyor öyle birkaç kere tekrarladık ama yetiştim kabule bastım s.e.k. geldi adam baron yerine s.e.k. koydu e tabi o kadar hızlı yaptığı için bende göremedim sonra adama yazdım Geri ver 5 T'Mi bende sana S.e.k. +9'unu Vereyim dedim adam bb dedi ilk sen ver dedi verseydim onuda Çalıcaktı Kesin :S . Admin Lütfen Yardım Et.Oyunda Böyle Ahlaksızlar Yüzünden Kandıranlar Yüzünden Hep Paramız,İtemimiz vb. Bize Göre Çok Değerli Eşyalarımız Gidiyor.Lütfen Yardım Et Oyundaki Adım xfulledoxedo ( Savaşçı ) VENÜS MAVİ BAYRAK
54hasan54 Nick'li Oyuncu Yüzüden Oyunu Bıraktım Ama 1 Hafta Geçti Aradan Yine Çok Özledim ve ÇArda 450 m Civarı Para Kaldı Onla Çarı Zar Zor Dizmeye Çalışacağım.LÜTFEN ARTIK BİR ÇARE BUL ŞÖYLE TERBİYESİZ HERİFLER İÇİN ADMİN YA :S
O senin Sakarligin Bunun Bi cozumu olmaz El cabuklugu hirsizlik olmuyor yanii sonucta sen Kabule basmissin....
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...