Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bazı bilişim şirketleri Hostunuzu vermiyor Farkındayım. Banada vermediler çünkü 
Oyüzden siz navicat şifresini değiştirdiğinizde site gidiyor
Mysql Bağlantısı düşüyor. Üyelikler ve sıralama fonksiyonlarını kaybediyor Site. Bunun için Mağdur kardeşlerime [HOSTU OLANA VERMEM !] Serveri olanlara .tk uzantılı Host vercem domain vercem. Elimde belli miktar var 100 kadar. Eğer artarsa sw si olmayanlara ve HOSTU Olanlarada vercem. Ama önce hostu olmayanları bitirelim .D HOST İsteyenler eklesin 7/24 açıgım.
mustafa_kys_38@hotmail.com
SİZ MSN EKLEYİN FACEDEDE ACIGIM FAKAT MSN DAHA GARANTİ SİZE KALMIS HANGİSİNİ EKLEMEK İSTERSENİZ ONU EKLEYİN..
Referanslar.
HİÇ BİRİDE ŞİKAYETÇİ DEĞİL BAZI ARKADAŞLAR CONFİG DEN BAKAR NAVİCAT ŞİFRENİ BULUR DİYOLAR AMA BEN BİLGİLERİ SİZİN MSN ADRESİNİZE GÖNDERRİTİCEM OYÜZDEN KAFANIZA TAKMAYIN ONU DİYENLER TRAVESTİLERİN HOSTLARI VAR. HOSTLARI OLMASA ÖLE DEMEZLER TRAVESTİ KILIKLI ŞEREFSİZLER ONLAR
SİTEDE HERHANGİ BİR SORUN OLURSA BANA ULAŞIN.
SİTEDE SORUN OLMAZ FAKAT ODA İNSAN YAPIMI BELLİ OLMAZ
Unutmayın RascaL Fark Yaratır. !
RascaL MysqL..

Oyüzden siz navicat şifresini değiştirdiğinizde site gidiyor
Mysql Bağlantısı düşüyor. Üyelikler ve sıralama fonksiyonlarını kaybediyor Site. Bunun için Mağdur kardeşlerime [HOSTU OLANA VERMEM !] Serveri olanlara .tk uzantılı Host vercem domain vercem. Elimde belli miktar var 100 kadar. Eğer artarsa sw si olmayanlara ve HOSTU Olanlarada vercem. Ama önce hostu olmayanları bitirelim .D HOST İsteyenler eklesin 7/24 açıgım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
mustafa_kys_38@hotmail.com
SİZ MSN EKLEYİN FACEDEDE ACIGIM FAKAT MSN DAHA GARANTİ SİZE KALMIS HANGİSİNİ EKLEMEK İSTERSENİZ ONU EKLEYİN..
Referanslar.
HİÇ BİRİDE ŞİKAYETÇİ DEĞİL BAZI ARKADAŞLAR CONFİG DEN BAKAR NAVİCAT ŞİFRENİ BULUR DİYOLAR AMA BEN BİLGİLERİ SİZİN MSN ADRESİNİZE GÖNDERRİTİCEM OYÜZDEN KAFANIZA TAKMAYIN ONU DİYENLER TRAVESTİLERİN HOSTLARI VAR. HOSTLARI OLMASA ÖLE DEMEZLER TRAVESTİ KILIKLI ŞEREFSİZLER ONLAR
SİTEDE HERHANGİ BİR SORUN OLURSA BANA ULAŞIN.
SİTEDE SORUN OLMAZ FAKAT ODA İNSAN YAPIMI BELLİ OLMAZ

Unutmayın RascaL Fark Yaratır. !
RascaL MysqL..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)