- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Dostlarım Merkürü Bırakma Nedenim Cok Oyunu Cıvıtmaları...Hırsızlık Yapmadım Hayatımda Hırsız Lakabı Taktılar..Küfür Etmedim Küfürbaz dediler..Edit İçin Adam Satan Cok Adam Var Merkürde..Bu Kadar Cok Oyuna Kapılmayın Derim Size..Hele Hele İftiraların Haddi Hesabı Yok Birine Takılıyorsun En Az 100 Kişi Pm Den O Erkek Adı Bilmem Ne Der
İşte Biz Böyle Bir Milletiz.Jüpiterdeyim Artık..Kimi Kırdımsa Hakkını Helal Etsin Benden Yana Hakkınız Helal Olsun.. İyi Oyunlar
İşte Biz Böyle Bir Milletiz.Jüpiterdeyim Artık..Kimi Kırdımsa Hakkını Helal Etsin Benden Yana Hakkınız Helal Olsun.. İyi Oyunlar- Katılım
- 22 Haz 2010
- Konular
- 705
- Online süresi
- 11h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 1,521
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 244
- DevLira
- 0
Konu uygun bölüme taşındı.
Reel hayatınızda başarılar dilerim.
Reel hayatınızda başarılar dilerim.
- Konular
- 55
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Cihan Banada Benzer Olay Oldu Bende Ondan Bıraktım.Serkan Diye Birisi Yürütttü Editleri
İstersen Hiç Girme Jupitere Gel Marsta 0 Dan Başlayalım Yardımlaşalım Destek Olalım.Ama İstersen Jupiye Başlarsın Gine Bi Düşün Marsta Emekle Yapalım Herşeyi
Olumlu Yanıt Verirsen Özel Mesaj Bekliyorum 
Bide Hayatında Başarılar
İstersen Hiç Girme Jupitere Gel Marsta 0 Dan Başlayalım Yardımlaşalım Destek Olalım.Ama İstersen Jupiye Başlarsın Gine Bi Düşün Marsta Emekle Yapalım Herşeyi
Olumlu Yanıt Verirsen Özel Mesaj Bekliyorum 
Bide Hayatında Başarılar

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)