ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Nostale Kore PVP SERVER Gerçek Ko !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lopieron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 165
  • Görüntüleme Görüntüleme 40K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yaw Kardeş Sosyal Güwenlik Numarası İStiyo Pvp lere bi kayıt olamadım bana bi kayıt olsana özelden yolarsın mesaj id şifre ?

Faceden ekleyin herkese korede çar vericem m a f y a c e y r e k @ hot . com bilionus orayı saten boşlukları silin facdn ekleyin

kod:8115317 bnde kod işledi

Kardeşim Ben Kayıt Oldum Oyuna Giriyorum Hata Veriyor Lütfen Bi yardımcı Olurmusun

Arkadaşlar kusura bakmayın, uzun bir süre mesajlara bakamadım.Sosyal güvenlik kodu için ilk yere 811531 yazın ikinci yere 8115317 yazın oluyor, sonra girin, oynayın.Oyunda 3-4 tanede olsa Türkler var, size rastlamamıştır.SP4 alamayan arkadaşlar için de 30 level olduktan sonra hani danışman mimi'nin olduğu haritanın en altında bir yer var oraya girince hani gemiyle buzdağına gidiliyor o haritada ortaya gelin 3 tane yer var hangi kartı alacaksınız oraya girin, görevleri yapın, kart geliyor, iyi oyunlar... Hala bir sorunuz varsa özel mesaj yollayabilirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri