HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar metin2 pvp de serbest yada düelloda olduğunuzda ve çok adam kestiğinizde (aynı adam olacak ama) 1-10 arası kestiğinizde itemleri düşüyor bn zor bir pvp oynarken bunu denedim 80 lvl dim adamı kestimkestim adamdan çelik full taşlı düştü :ka19::ka19:hiç bir tuşa basmadan hemen bnim envantere geldi şansıma çeliğe ihtiyaç vardı bn bunu 10 15 defa yaptım adamdan sirius falan düştü önceden orta zorlukta yatırıolardı şimdi bni yatırmak artık çok zor oldu
%100 işe yarıyor sizde deneyin :l03::l03::l03::l03:
:ka19:
Not:Arkadaşlar bn bunu metin2 tr de de denedim vede oldu %100 çalışıyor
dolunay +9 full taşlı düşürdüm adamdan (Arkadaşlar metin2 tr de serbest yapmayın zalim olursunuz düello yapın ) 4 5 tane item düşürdüm bugün
öneriler : Arkadaşlar hemen adamın itemini düşürmek istiyorsanız önerilerim
1.Kılıcınız iyi olsun çabuk kesersiniz
2.Bedenselseniz ilk önce saldırıyı otomatik yapın sonra hamle,sonra adama tıklayın o otomatik vurur adamı kesersiniz
3.Arkadaşlar bu çok önemli zırhınız ve iç itemleriniz (küpe kalkan vs) iyi olsun yoksa sizin iteminiz düşer ! ! ! !
4.Yine bedenselseniz şunları uydulayın öfke>hava kılıcı>hamle>üç yönlü>kılıç çevirme
Not:+Rep
%100 işe yarıyor sizde deneyin :l03::l03::l03::l03:

:ka19:Not:Arkadaşlar bn bunu metin2 tr de de denedim vede oldu %100 çalışıyor
dolunay +9 full taşlı düşürdüm adamdan (Arkadaşlar metin2 tr de serbest yapmayın zalim olursunuz düello yapın ) 4 5 tane item düşürdüm bugün
öneriler : Arkadaşlar hemen adamın itemini düşürmek istiyorsanız önerilerim
1.Kılıcınız iyi olsun çabuk kesersiniz
2.Bedenselseniz ilk önce saldırıyı otomatik yapın sonra hamle,sonra adama tıklayın o otomatik vurur adamı kesersiniz
3.Arkadaşlar bu çok önemli zırhınız ve iç itemleriniz (küpe kalkan vs) iyi olsun yoksa sizin iteminiz düşer ! ! ! !
4.Yine bedenselseniz şunları uydulayın öfke>hava kılıcı>hamle>üç yönlü>kılıç çevirme
Not:+Rep
Son düzenleme: