mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

|VİDEOLU ANLATIM| Point Blank TR| Wall Hack 03.03.2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan C_Vitamine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Eğer çok bilmişlik yapıcaksan ve yanlış bir şekilde bana kafa tutacaksan dosyayı indir test et ! ben kullanıyorum eğer sorun olsaydı bende olurdu.

Programın yazılımcısı ben miyim? - hayır
dosyada virüs varmı ? - evet var ama size kalmış !

+ Kanıt dosyalarını neden değiştirdin ?

resimlerim eskiydi o zamanlar satış yaparken üstünde msn ve site yazıyordu eğer reklam yapmak isteseydim linki siteme yönlendirme yapardım :ka19:

+ Paylaşan adamın adı maynard ama sen C_Vitamine ' sin bu ne ? dersen

üyeligim 2009-2010 arası olduğundan eskiden C_Vitamine ile dolaşırdım ama artık Maynard ismimi kullanıyorum..

Son düzenleme:
indirip test ettim zaten ona dayanarak virüs diyorum zeka küpü arkadaşım. backdoor trojan virüsü buldu ve direk sildim zaten çalıştırmaya kalktığımda ise fixlendiğini fark ettim + ben başkasının yerinde olsam 31/43 virüs bulan bir dosyayı indirmeye tenezzül bile etmem virüs yuvası mübarek

Yazılımcısı ben olsaydım bende istemezdim virüslü olmasını virüstotal orada gösteriyor ! bu onlara kalmış birşey demektir.

Özet : İsteyen indirir isteyen indirmez

şimdi birçok virüs yaymaya çalışan hackerlerin söylediğine benzicek ama ben 1haftadır kullanıyorum dediğim gibi VİRÜSTOTAL ORADA İSTEYEN İNDİRİR !

senin makine yakında cortlar benden söylemesi her neyse isteyen istediğini yapsın ben üzerime düşeni yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri