Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Eğer çok bilmişlik yapıcaksan ve yanlış bir şekilde bana kafa tutacaksan dosyayı indir test et ! ben kullanıyorum eğer sorun olsaydı bende olurdu.
Programın yazılımcısı ben miyim? - hayır
dosyada virüs varmı ? - evet var ama size kalmış !
+ Kanıt dosyalarını neden değiştirdin ?
resimlerim eskiydi o zamanlar satış yaparken üstünde msn ve site yazıyordu eğer reklam yapmak isteseydim linki siteme yönlendirme yapardım :ka19:
+ Paylaşan adamın adı maynard ama sen C_Vitamine ' sin bu ne ? dersen
üyeligim 2009-2010 arası olduğundan eskiden C_Vitamine ile dolaşırdım ama artık Maynard ismimi kullanıyorum..
Programın yazılımcısı ben miyim? - hayır
dosyada virüs varmı ? - evet var ama size kalmış !
+ Kanıt dosyalarını neden değiştirdin ?
resimlerim eskiydi o zamanlar satış yaparken üstünde msn ve site yazıyordu eğer reklam yapmak isteseydim linki siteme yönlendirme yapardım :ka19:
+ Paylaşan adamın adı maynard ama sen C_Vitamine ' sin bu ne ? dersen
üyeligim 2009-2010 arası olduğundan eskiden C_Vitamine ile dolaşırdım ama artık Maynard ismimi kullanıyorum..
Son düzenleme:
indirip test ettim zaten ona dayanarak virüs diyorum zeka küpü arkadaşım. backdoor trojan virüsü buldu ve direk sildim zaten çalıştırmaya kalktığımda ise fixlendiğini fark ettim + ben başkasının yerinde olsam 31/43 virüs bulan bir dosyayı indirmeye tenezzül bile etmem virüs yuvası mübarek
Yazılımcısı ben olsaydım bende istemezdim virüslü olmasını virüstotal orada gösteriyor ! bu onlara kalmış birşey demektir.
Özet : İsteyen indirir isteyen indirmez
şimdi birçok virüs yaymaya çalışan hackerlerin söylediğine benzicek ama ben 1haftadır kullanıyorum dediğim gibi VİRÜSTOTAL ORADA İSTEYEN İNDİRİR !
Özet : İsteyen indirir isteyen indirmez
şimdi birçok virüs yaymaya çalışan hackerlerin söylediğine benzicek ama ben 1haftadır kullanıyorum dediğim gibi VİRÜSTOTAL ORADA İSTEYEN İNDİRİR !
senin makine yakında cortlar benden söylemesi her neyse isteyen istediğini yapsın ben üzerime düşeni yaptım
senin makine yakında cortlar benden söylemesi her neyse isteyen istediğini yapsın ben üzerime düşeni yaptım
Tamam sen kralsın yardımın için teşekkürler

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)